DOMAĆICA OTKRILA GENIJALAN TRIK ZA SKIDANJE FLEKA SA BELE ODEĆE: Potrebno je samo jedno sredstvo, oduševićete se!
Ovaj trik je oduševio mnoge korisnike društvenih mreža, a neki su zatražili od ove mame da objasni i kako izgleda celi proces, Foto: Printscreen / Facebook

stvarno deluje!

DOMAĆICA OTKRILA GENIJALAN TRIK ZA SKIDANJE FLEKA SA BELE ODEĆE: Potrebno je samo jedno sredstvo, oduševićete se!

Ovaj trik je oduševio mnoge korisnike društvenih mreža

Objavljeno:

Ova mlada mama otkrila je da je uspela skinuti mrlje sa bele odeće pomoću proizvoda koji je namenjen za sterilizaciju flašica za bebe, koji je inače veoma povoljan.

"Sramota me je ovo da objavim, ali... Moja deca vole da se igraju, istražuju i slično, pa su stalno uprljana, ali videla sam na Internetu ovaj trik i isprobala ga. Sada ću sve suknjice bele majice prati na ovaj način, zaista sam impresionirana", napisala je ona i priložila kao dokaz fotografiju bele majice svoje kćerke nakon tretiranja ovim sredstvom.

Ovaj trik je oduševio mnoge korisnike društvenih mreža, a neki su zatražili od ove mame da objasni i kako izgleda celi proces.

"Vrlo je jednostavno - sterilizator i vodu pomešajte u odnosu 1:3 u velikoj posudi. Voda treba da bude proključala, a komad odeće ostavite da se natopi u tome dva sata. Zatim isperite i ubacite u mašinu za veš da se opere na klasičan način sa drugim belim vešom", objasnila je.

Zanimljivo je da se nakon ovoga javio ogroman broj žena da potvrdi kako ovaj trik zaista radi i da su prezadovoljne rezultatima. Inače, tečnost za sterlizaciju najčešće možete da pronađete u specijalizovanim prodavnicama za bebe.

BONUS VIDEO:

GLEČER PUKAO, OGROMAN TALAS KRENUO KA TURISTIMA! Počeli panično da se spasavaju kako su znali! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.