NAPUMPANA USTA I LAŽNE OBRVE: Ovako bi MERILINKA i PRINCEZA DAJANA izgledale prema današnjim idealima LEPOTE (FOTO)
Merilin Monro, princeza Dajana, Odri Hepbern i Grejs Keli, Foto: Profimedia

DIVE U ERI KARDAŠIJANKI

NAPUMPANA USTA I LAŽNE OBRVE: Ovako bi MERILINKA i PRINCEZA DAJANA izgledale prema današnjim idealima LEPOTE (FOTO)

Jedan umetnik dočarao je pratiocima na Instagramu kako bi izgledale neke od najlepših žena sveta danas

Objavljeno: 13:41h

Ideali lepote i bjuti tendencije, kao i svi drugi trendovi i mode, podložni su vremenu. Na primer, Merilin Monro, Kejt Mos i Kim Kardašian, drastično su različite žene, ali apsolutno svaka je bila blizu ideala lepote svog vremena. Umetnik Met Matilend odlučio je svojim grafikama da prikaže upravo tu dijahronijsku varijantu lepote. Uzeo je fotografije slavnih lepotica poput princeze Dajane, Odri Hepbern, Liz Tejlor i savremenim alatima doterao njihove slike. Iskonturirao ih je, povećao im usne, sredio im obrve. Dive izgledaju kao da su ove sekunde tu sliku objavile na Instagramu. Glumačka diva Elizabet Tejlor na Matovim ilustracijama ima velike usne, iskonturiran nos i gomilu hajlajtera.

Lejdi Di u umetnikovoj verziji je preuzela sve savremene make-up trikove. Na usnama nosi sjajni nude ruž, a usne su joj značajno precrtane, nos 'operisan'. Osim toga, princeza na licu ima mnogo bronzera i nešto tanje obrve.

Grejs Keli se takođe modernizovala po pitanju make-upa. Zadržala je svoj porcelanski ten, ali na očima ima popularni "smokey eyes"

I Merlin Monro je povećala usne, a naučila je i da pozira koketno.

Odri Hepbern je ipak najviše promenjena. Njen šik izgled zamenjen je povećanim jagodicama i usnama pa izgleda poput još jedne sestre Kardašian.

Naravno, ovaj profil odmah je privukao pažnju Instagram korisnika. Većina komentara kaže da su ove dive predivne u svom originalnom izdanju i da ih je novi izgled nagrdio. S tim se, svakako, i mi slažemo. Međutim, umetnikovu poruku definitivno pozdravljamo.

- Uvek sam bio fasciniran ljudima koji lepotu pomeraju do ekstrema. Kozmetički pristup lepoti je ranije bio ograničen za zvezde i ultra-bogataše, a danas je postao dostupniji. Gde god pogledaš tu su dokazi o tim savremenim idealima lepote. Zato sam počeo da razmišljam o identitetu u našem savremenom društvu - objasnio je Met koga na Instagramu prati više od 31 hiljada ljudi. BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.