POMEŠALA JE ČETIRI SASTOJKA I U DOBIJENU SMESU UMOČILA BELE PATIKE: Ujutru nije mogla da veruje šta im se desilo!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

TRIK

POMEŠALA JE ČETIRI SASTOJKA I U DOBIJENU SMESU UMOČILA BELE PATIKE: Ujutru nije mogla da veruje šta im se desilo!

Nakon što se vratila s putovanja, njene patike su bile toliko prljave da nije znala kako bi ih očistila jer voda i krpa nisu pomagale

Objavljeno:

Bele patike jedne su od onih koje se najbrže unište, a sve zbog osetljivosti na prljavštinu koju ta boja ne trpi.

Upravo taj problem muči brojne ljubitelje sportske obuće, a žena po imenu Ali Mur našla je efikasno i jeftino rešenje pomoću koga bele patike ponovno mogu izgledati kao nove, a koji je otkrila na "MammaMii".

Nakon što se vratila s putovanja, njene patike su bile toliko prljave da nije znala kako bi ih očistila jer voda i krpa nisu pomagale. U trenutku kada je pomislila da bi trebalo da ih baci, setila se rešenja koje i ne košta puno.

Reč je o tabletama za čišćenje zubne proteze uz koje vam je potreban i prašak za pranje veša, peškir i malo sunca. Tri tablete rastopila je u toploj vodi, a u dobijenu smenu je umočila pertle. Potom je starom četkicom za zube umočenom u smesu izribala prljave patike i ostavila ih da u pomenutoj smesi "odleže" celu noć.

Ujutru je izvadila patike iz smese, stavila ih u mašinu za pranje veša zajedno s peškirom kako pranjem ne bi proizvodile buku, dodala prašak za veš i na kraju ih osušila na suncu.

Na taj način spasila je patike koje su nakon trika izgledale kao nove, a svoju ideju je podelila javno kako bi pomogla onima koje muči isti problem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.