MUŠKARCI SE JEŽE KADA ŽENE OVO OBUKU: Pazite koji brushalter nosite ispod bele majice, VEĆINA pravi GREŠKU!
Ispod bele majice ne nosi se beli brus, Foto: Printscreen

TRIK

MUŠKARCI SE JEŽE KADA ŽENE OVO OBUKU: Pazite koji brushalter nosite ispod bele majice, VEĆINA pravi GREŠKU!

Mnoge žene misle da je najpametnije da obuku belu majicu

Objavljeno:

Brushalter je najbitniji odevni predmet svake ženske garderobe. Sa nama je gotovo svaki dan, a naše raspoloženje i samopouzdanje zavise od toga.

U nastavku pogledajte nekoliko saveta kako da grudnjak nosite na najbolji način:

1. DA VAM SE NE VIDE TREGERI

Pričvrstite tregere na zadnjem delu brushaltera, prođite ispod dojki i pričvrstite ga na leđima na drugoj strani. Sada će vaš grudnjak ostati na mestu šta god da radite, a tregeri se neće videti.

2. TAJNA SAVRŠENOG PUŠ-AP BRUSHALTERA

Ova tehnika je izvrsna za izlazak ili slikanje. Stavite samolepljive korpice dijagonalno umesto u uobičajenom vodoravnom položaju - od dna i strane svake dojke.

3. AKO VAM TREGERI OSTAVLJAJU TRAG NA KOŽI

Pričvrstite posebne silikonske jastuke na tregere koje im ne dopuštaju da trljaju vašu kožu. Uopšteno, trake koje trljaju vašu kožu su znak da je grudnjak rastegnut, a sav teret ide na tregere.

4. PRILAGODITE TREGERE

Zapamtite: optimalna podrška je kada možete da pričvrstite dva prsta postavljena jedan iznad drugog ispod trake na ramenu. Tako je podešavanje remena jednostavno!

5. PODIGNITE GRUDI

Tregeri na leđima će podići vaše grudi.

Postoje trikovi koji će učiniti da vam brushalter savršeno stoji
Postoje trikovi koji će učiniti da vam brushalter savršeno stoji foto: Profimedia

6. DA IZBEGNETE RUPE

Ovaj problem obično imaju žene sa velikim grudima. Kako se ovo i vama ne bi dešavalo, jednostavno uzmite dvostranu lepljivu traku i pričvrstite sporni deo košulje.

7. KAKO DA ODLAŽETE GRUDNJAKE

Sjajan način za odlaganje vaših grudnjaka je korišćenje jednostavne vešalice. Na taj način oni neće izgubiti svoj oblik i uvek će biti pri ruci.

Kako da se brushalter ne vidi ispod bele majice

Ništa ne uništava estetiku elegantne bele majice nego kad se brushalter vidi ispod nje. Modni stručnjaci savetuju da je beli brushalter ispod bijele majice najgori mogući izbor, te da umesto njega treba da odaberete - crveni.

- Koža prirodno ima crvene pigmente, što pomaže da se ublaži boja, čineći crveni grudnjak gotovo nevidljivim ispod bele majice - tvrdi stručnjak za odeću i šef marketinga za Triumf donje rublje Mona Esphahani.

Potrebno je da odaberete prave nijanse crvene boje za vaš ton odeće.

"Uopšteno govoreći, žene koje imaju svetlu kožu bi trebale da se odluče za plavi grudnjak", kaže ona. "Maslinasti tonovi najbolje izgledaju s bojom brusnice, dok tamniji tonovi kože imaju sposobnost da idu s bogatom bojom grimiza ili čak bojom burgundi."

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.