DECA SU JOJ GOVORILA DA JE NAJRUŽNIJA DEVOJČICA NA SVETU: 25 godina kasnije svima je ZAPUŠILA USTA (VIDEO)
Lili Velaskez, Foto: Printscreen

SADA JE SVE BOLJE

DECA SU JOJ GOVORILA DA JE NAJRUŽNIJA DEVOJČICA NA SVETU: 25 godina kasnije svima je ZAPUŠILA USTA (VIDEO)

Zbog karakterističnog izgleda deca su je kinjila od kad zna za sebe

Objavljeno:

Lizi Velaskez ni kada je rođena nije izgledala kao sva druga deca. Na rođenju je imala svega 900 grama i odmah je bilo jasno da nešto nije u redu.

Još kao beba dobila je jezivu dijagnozu - Marfanov sindrom, stanje zbog kojeg telo ne može da dobije niti zadrži masti. Pored toga što je izuzetno mršava, ona stari brže od drugih i slepa je na jedno oko.

Zbog karakterističnog izgleda deca su je kinjila od kad zna za sebe. Pričali su tada da je najružnija devojčica na svetu.

Deca su joj u lice govorila da je "odvratna". Ona je u intervjuu za britanski "Dejli mejl" rekla da "kao mala nije shvatala da se razlikuje od vršnjaka" i da je mislila da svi izgledaju kao ona. Stvari su se pogoršale kada je sa 16 godina napravila profil na internetu. Tu su joj potpuni stranci pisali da je nakaza i da "je najbolje da samoj sebi oduzme život".

Video njenog vređanja postao je jako gledan a ona je pala u depresiju.

Iskoristila je popularnost koju je dobila na Jutjubu i preokrenula je u svoju korist.

Ona je danas čuvena motivaciona govornica, a ponosno pokazuje svoj novi izgled.

Kada čujete njen govor biće vam jasno kako je svima zapušila usta i rekla da se ne stidi svog izgleda jer joj je on dao smisao u životu - da pomaže svima onima koje neko ismeva i pokaže im da imaju snagu da budu srećni.

BONUS VIDEO: KAKAV POMAHNITALI VOZAČ! Dok je čovek točio gorivo na pumpi, on se zakucao u njega strahovitom brzinom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.