KIRON JE U ZNAKU OVNA DO 14. APRILA: Idealno vreme za ostvarenje najvećih ličnih mogućnosti
Sazvežđe Kentaur, Foto: Wikipedia

BRANKA STAMENKOVIĆ LIKE THIS

KIRON JE U ZNAKU OVNA DO 14. APRILA: Idealno vreme za ostvarenje najvećih ličnih mogućnosti

Ovo je jedan od najvažnijih tranzita Kirona, jer će se dugo zadržati u prvom znaku Zodijaka

Objavljeno: 09:10h

U narednom periodu iz vaše patnje i bola izvući ćete najlepši dar Univerzuma, postati ćete jači i spremni da ostvarite sve što ste želeli.

Shvatićete da je prošlost daleko iza vas i da vas više nijedna emotivna rana ne peče. Zamislite kako bi vaš život izgledao kada biste shvatili sve tvoje najdublje, skrivene težnje, tajne i emotivne rane? Patuljasta planeta Kiron – “ranjeni iscelitelj”, dugo će se zadržati u znaku Ovna i pomaže da pronađemo u sebi skrivene potencijale, darove Univerzuma i ispravimo greške – vreme je za ostvarenje najvećih ličnih mogućnosti, piše Lovesensa. Kiron je u znak Ovna ušao 18. 02. 2019. godine, a izlazi iz Ovna 14. 04. 2027. godine. Ovo je jedan od najvažnijih tranzita Kirona, jer će se dugo zadržati u prvom znaku Zodijaka, čak 8 godina. Znak Ovna simbol je naše ličnosti, naših sposobnosti i skrivenih talenata. Ovaj znak jasno kaže – Ja sam, Ja postojim.

Kiron u Ovnu nas tokom 8 godina uči kako da bolje razumemo sebe, prepustimo se lakše promenama i shvatimo svoju životnu svrhu. Prema grčkoj mitologiji Kiron je sin Saturna i nimfe Filire, a rođen je kao kentaur (pola čovek, pola konj). Roditelji su ga zbog izgleda napustili još u ranom detinjstvu i to je bila Kironova prva i najveća rana na duši. Kasnije ga je usvojio Apolon i naučio ga muzici, arhitekturi, medicini i mnogim plemenitim veštinama. Međutim, čak iako je bio vičan u medicini, Kiron nikada nije uspeo sebe izlečiti i promeniti. Iako je bio besmrtan, Kiron je žrtvovao svoj život kako bi spasio okovanog Prometeja. Nakon smrti, Kiron je na nebu predstavljen kao kentaur, sastavljen od najsjajnijih zvijezda. Kiron je simbol patnje, bola i rana koje nisu zarasle, a njegov ulazak u znak Ovna pomaže da pronađete skrivene rane u svojoj duši i napokon ih zalečite. Očekuje vas period spiritualne transformacije u kojem ćete shvatati kako da jačate i negujete svoje emotivno i duševno stanje radosti i sreće. Ovaj period isceljenja rana osnažiti će vas, ali je važno da postanete svesni ličnih mogućnosti i kvaliteta. Svakog dana budite ponosni na sebe, zahvalite se svom telu na energiji, srcu na divnim emocijama i duši na čistoći. Budite iskreni prema sebi, ali ne kritični. Postanite dobronamerni prema svom biću. Zbližite se sa sobom, zagrlite sebe i pođite putem isceljenja. Ako u ovom periodu naučite kako da sami sebi postanete najbolji prijatelj, očekuje vas blistava budućnost o kakvoj niste mogli ni sanjati…

bonus video:

(Espreso.co.rs/lovesensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.