6 najglupljih i najočiglednijih tinejdž laži! Na ovo ne bi naselo ni malo dete, a kamoli matorci!

Ovo smo svi čuli 100 puta!

6 najglupljih i najočiglednijih tinejdž laži! Na ovo ne bi naselo ni malo dete, a kamoli matorci!

U periodu adolescencije, deca počinju da se udaljavaju od roditelja, jer je to doba kada se traže i gube u ličnoj nesigurnosti, nesrećno zaljubljuju...
Objavljeno:

U periodu adolescencije, deca počinju da se udaljavaju od roditelja, jer je to doba kada se traže i gube u ličnoj nesigurnosti, nesrećno zaljubljuju... Stručnjaci kažu da se generacijski jaz tada najviše oseti, a tinejdžeri se od grdnji i kritika uglavnom brane lažima. Ovo je najsebičniji znak! I ne treba da se čudi što ga partner ne pazi kao nekad (HOROSKOP) (GIF) Na listi najčešćih neistina našle su se sledeće:

1. DANAS NEMAM DOMAĆI ZADATAK Malo-malo, pa vam dete saopšti da ne mora da uči, jer su profesori tako odlučili. A, zapravo će domaći prepisati od nekog pre škole ili pobeći sa spornog časa. 2. PROFESOR NIJE STIGAO DA NAS PITA, PA NISAM POPRAVIO OCENU Klasična laž kojoj pribegavaju kada ne stignu da se spreme za čas. 3. VEČERAS ĆU SPAVATI KOD NAJBOLjE DRUGARICE To znači da će noć sigurno proteći burno, a pitanje je da li će, umesto kod prijateljice, otići kod nekog drugog. 4. TATA JE REKAO DA MOGU Kada mama nešto uskrati, tu je drugi roditelj na kojeg može da se vadi, a koji je na poslu i zapravo nije bio ni pitan. 5. NISAM ČULA ZVONO, NI VIDELA PROPUŠTEN POZIV Roditeljski pozivi često dođu u pogrešno vreme, pa se dete lako izvuče kada slaže da se telefon nije čuo od buke. 6. ALI, SVI IDU (SVI TO RADE)... Ovo je reakcija na zabranu, koja ubedljivije zvuči ako roditelji pomisle da je samo oni izriču, dok ostalu decu mame i tate slobodno puštaju. (Espreso.co.rs/ novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.