IMATE ZADAH I OSEĆATE SE? Bedak, znamo. Kombinacija ovih namirnica će vam spasiti život
Kokosovo ulje, limun i citrus voće, peršun itd!, Foto: Stock

neverovatno

IMATE ZADAH I OSEĆATE SE? Bedak, znamo. Kombinacija ovih namirnica će vam spasiti život

Sve ih imate u kući ili u najbližoj prodavnici

Objavljeno:

Skoro da ne postoji osoba koja nije poželela da otkrije koje su to namernice koje pomažu pri rešavanju lošeg zadaha. Rešenje je pronađeno. Ove namernice ćete odmah zavoleti.

Ulje kokosa daje vašem telu prijatan i lagan miris, a ono što sadrži u sebi pomaže u borbi protiv stvaranja i rasta bakterija koje uzrokuju neugodan miris. Sam znoj neće nestati radi ulja, ali se njegov miris neće osetiti kao pre. Preporučuje se da kokosovo ulje stavite ispod pazuha odmah nakon tuširanja.

Limun i slično citrus voće odlično funkcioniše u borbi protiv neugodnog mirisa nogu i neugodnog zadaha. Limun u sebi sadrži kiselinu koja se bori protiv bakterija, te se preporučuje konzumiranje jedne čaše vode sa limunom ujutro ukoliko želite sprečiti problem sa zadahom. Još jedna od jako korisnih opcija jeste da iscedite pola limuna, utrljate ga ispod pazuha i na stopala, ostavite da se osuši i da se zatim istuširate.

Peršun je je namernica koja se koristi za mnogo stvari, a malo je poznato da igra odličnu ulogu u otklanjanju neugodnih mirisa. Neugodni mirisi nestaju od konzumiranja i utrljavanja peršuna.

Menta ima smirujući učinak, te se koristi da bi se sprečile tekućine koje telo ispušta. Menta se može konzumirati sveža , sušena ili u obliku eteričnog ulja. Može se jesti, ali se može i nanositi na telo.

Ukoliko želite uživati u ukusnoj hrani i smanjiti neugodan miris tela, konzumirajte cimet što češće. U dnevni raspored hrane i napitaka ubacite i zeleni čaj jer je pun organskih kiselina koje se bore protiv rasta i razvijanja bakterija. Na listu dodajte i ruzmarin koji sadrži mentol i pomaže u održavanju normalnih mirisa tela. Možete se tuširati u kupkama u kojima su eterična ulja ruzmarina ili razmutiti nekoliko kapljica ulja u 100 grama vode te namazati pazuhe.

BONUS VIDEO:

Ovako su se fudbaleri Crvene zvezde i Maribora zagrevali za prijateljski meč (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.