ĆERKA SE PORODILA, PA SMRŠALA 25 KILOGRAMA: Pojavila se s majkom (61) na plaži, a ona joj je UZELA SVU SLAVU (FOTO)
Majka i ćerka, Foto: Printscreen/Instagram

SIJA!

ĆERKA SE PORODILA, PA SMRŠALA 25 KILOGRAMA: Pojavila se s majkom (61) na plaži, a ona joj je UZELA SVU SLAVU (FOTO)

Ovoj 61-godišnjoj majci polazi za rukom da bude u formi i u ovim godinama

Objavljeno:

Tifani Hol je nakon porođaja izgubila 25 kilograma i u neverovatnoj je formi. Ipak, osim njenog uspeha, u oko upada i njena 61-godišnja majka koja se takođe može pohvaliti čvrstim trbušnjacima.

Majka troje dece, Dženet Hol bila je fitnes i tekvondo instruktorka ceo život, trenirala je i svoju ćerku Tifani do crnog pojasa.

Kako ovoj 61- godišnjoj majci polazi za rukom da bude u formi i u ovim godinama, otkrila je za Femail. Jutra započinje kafom, espressom uz dodatak kokosovog ulja. Tvrdi da je kokosovo ulje odlično za higijenu usta i uklanja neprijatan zadah.

Dženet i Tifani
Dženet i Tifani foto: Printscreen/Instagram

Nakon kafe sledi trening ili barem odlazak u šetnju. U svakom slučaju, neka vrsta vežbanja je na rasporedu pre sedam sati ujutru.

Uobičajeni doručak za ovu "fit baku" je kremasti smuti s domaćim jagodama, a za ručak konzumira šargarepu, grašak, humus u tortilji.

Za užinu voli da pojede pečene leblebije s medom ili voćku, a za večeru najradije bira ribu s dodatkom slatkog krompira, bobičasto voće, grčki jogurt...

Tvrdi da iz svoje ishrane nije izbacila nijednu skupinu namirnicu, konzumira i ugljene hidrate i slatkiše i mlečne proizvode, ali kako kaže, potrebno je da u svemu imate meru i vežbate.

S tim se slaže i njena 34-godišnja ćerka Tifani, koja praktikuje sličnu rutinu. Za doručak jede sveže voće i povrće u smutiju. Najčešće mladi spanać, avokado, banane, čia semenke i proteinski prah.

Za ručak često konzumira losos jer obiluje omega 3 masnim kiselinama. Za večeru bira pirinač s povrćem. BONUS VIDEO: EVO ZAŠTO TREBA DA OTVORITE ČETVORO OČIJU! Čoveku na šalteru rekla da nema para, a kad je otišao sve strpala u svoju tašnu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.