IMATE LI HRABROSTI DA PROVERITE? Ovo su ZNAKOVI da ste pronašli SRODNU DUŠU!
Ako ste od trenutka kada ste se upoznali osetile instant povezanost i kao da vam je uz njega sve tako jednostavno, na dobrom ste putu, Foto: Shutterstock

otkrivamo

IMATE LI HRABROSTI DA PROVERITE? Ovo su ZNAKOVI da ste pronašli SRODNU DUŠU!

Ako ste od trenutka kada ste se upoznali osetile instant povezanost i kao da vam je uz njega sve tako jednostavno, na dobrom ste putu

Objavljeno:

Znate da je vaša veza ušla u ozbiljnu fazu kada se počnete pitati je li upravo on vaša srodna duša. To je pitanje na koje je vrlo teško dati odgovor, ali ako možete potvrditi sledeća dva znaka, vrlo verovatno ste pronašle “onog pravog”.

Od početka vam sve ide s lakoćom

Ako ste od trenutka kada ste se upoznali osetile instant povezanost i kao da vam je uz njega sve tako jednostavno, na dobrom ste putu. Osoba koja je stvorena za vas zasigurno od vas neće zahtevati da se menjate ili radite nešto što ne volite.Kompatibilnost se mora osetiti na prvu i veza vam mora pružati užitak i utočište, a ne posao i brigu.

On vas istinski čini srećnom

Osećati se isprazno i tužno uz partnera znači da nešto ne valja. Vaša srodna duša treba u vaš život uneti maksimalnu moguću količinu sreće i radosti, a ne negativu i sivilo. Ako vas rastužuje i razočarava iz dana u dan, bežite istog trena. Ne kaže se bez razloga da je srodna duša vaša druga polovina, što znači da vas mora ispunjavati i donositi vam samo ono najbolje.

BONUS VIDEO:

VAMPIRI OPSEDAJU ESPRESO!

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.