NJAM NJAM
PICA I TORTILJA NA ISTOM TANJIRU? Spojite dva omiljena jela u jednu neodoljivu kombinaciju idealnu za RUČAK!
Brzinski i praktičan obrok za koji će vam trebati 20-ak minuta
Spojite dva omiljena jela u jednu neodoljivu kombinaciju!
Ako vam je teško da odlučite da li ćete večerati tortilje ili picu – nemojte se opterećivati donošenjem odluka. Jednostavno ispecite ovu divnu tortilja-picu .
Ovo je brzinski i praktičan obrok za koji će vam trebati 20-ak minuta. Nećete morati da mesite testo niti da čekate da se digne, a izgledom i ukusom će podsećati na picu.
Sastojci:
- 400 g mlevene junetine
- 6 tortilja
- Konzerva graška (400 g)
- 150 g narendanog sira
- 5,6 cherry paradajza
- Crne masline
- So, biber
Priprema:
Zagrejte rernu na 190 stepeni. Lim obložite papirom za pečenje. Zagrejte tiganj i dodajte mlevenu junetinu. Pecite nekoliko minuta, mešajte, a potom procedite višak masnoće. Vratite na vatru, začinite i pecite još minutu, dve. Tortilje rasporedite po limu za pečenje, dodajte grašak, a zatim i pripremljenu junetinu i malo sira. Preklopite drugom tortiljom i ponovite postupak. Završite s paradajzom i maslinama. Pecite 10 – 12 minuta, sve dok se sir ne rastopi. BONUS VIDEO: Delfin u Boki Kotorskoj (VIDEO)
(Espreso.co.rs/Gastro.24sata.hr)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!