DRŽALA JE DIJETU 10 DANA, A DEVETOG JE POKAZALA TRBUŠNJAKE: Dženifer ima 49 godina i svima je zadala DOMAĆI ZADATAK
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

FANTASTIČNI REZULTATI

DRŽALA JE DIJETU 10 DANA, A DEVETOG JE POKAZALA TRBUŠNJAKE: Dženifer ima 49 godina i svima je zadala DOMAĆI ZADATAK

Ona je zakoračila u deveti dan izazova veoma ponosna na sebe i sa fantastičnom fotkom trbušnjaka koji su i nas naterali da razmislimo o izazovu

Objavljeno:

Dženifer Lopez i njena jača polovina odlučili su da ispoštuju izazov da 10 dana ne jedu ugljene hidrate i rezultati koje ona prikazuje su fantastični.

Ona je zakoračila u deveti dan izazova veoma ponosna na sebe i sa fantastičnom fotkom trbušnjaka koji su i nas naterali da razmislimo o izazovu.

- Dan deveti i osećam se tako da jedva čekam deseti dan, napisala je pevačica pored svoje fotografije.

Ona je svakog dana kačila fotografije i videe u kojima je pozivala sve da je podrže jer joj je odricanje od šećera veoma teško palo.

Ceo ovaj izazov joj je veoma teško pao, ali su zato rezultati fantastični. Kada uporedimo najnoviju fotku sa onom od četvrtog dana izazova prosto i sami poželimo da se latimo ovog izazova.

- Izgleda da kada ne unosite šećere i ugljene hidrate onda ste stalno gladni. Pokušavamo da provalimo neke dobre grickalice. To su krastavac, crvene papričice, žute papričice, štapići tune, grašak, tunjevina iz konzerve, napisala je ona.

I njen dečko Aleks ima poteškoća kod izazova, ali zajedno su krenuli sa njim i jedno drugom su najveća podrška. Ostalo im je da samo još jedan dan izdrže bez poslastica i da onda svojim pre i posle fotografijama ostave sve bez teksta.

BONUS VIDEO: Delfin u Boki Kotorskoj (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Womenshealthmag.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.