OBEĆALI SMO DA ĆEMO DO NOVE GODINE IZGLEDATI KAO ZMAJEVI: Ovo su naši rezultati 77 dana kasnije (VIDEO)
Espreso dijeta gotova je posle skoro tri meseca, Foto: Filip Plavčić

ESPRESO TRANSFORMACIJA

OBEĆALI SMO DA ĆEMO DO NOVE GODINE IZGLEDATI KAO ZMAJEVI: Ovo su naši rezultati 77 dana kasnije (VIDEO)

Iako veoma teško, zbog obaveza, posla kojim se bavimo, ali i da se ne lažemo, potpunog prepuštanja ukusnoj hrani koja nažalost goji, uspeli smo da izgubimo ukupno 19 kilograma

Objavljeno: 09:43h

Prošlo je tačno 77 dana, otkako su Staja, Čaba i Boka, "pod komandom" Milana Jovanovića Strongmena, odlučili da konačno promene neke loše navike i izgube koji kilogram viška do 31. decembra ove godine.

I verovali ili ne - uspeli smo.

Iako veoma teško, zbog obaveza, posla kojim se bavimo, ali i da se ne lažemo, potpunog prepuštanja ukusnoj hrani koja nažalost goji, uspeli smo da izgubimo ukupno 19 kilogram. Tačnije, Staja - 7, Čaba - 7 i Boka - 5.

Staja, Čana i Boka sa Milanom Jovanovićem Strongmenom na početku dijete
Staja, Čana i Boka sa Milanom Jovanovićem Strongmenom na početku dijete foto: Printscreen/Adria media TV

Mada neki od nas nisu uspeli da izgube onoliko kilograma koliko su želeli, ovaj program nam je svima doneo nešto dobro - promenili smo loše navike, pokrenuli smo se i odlučili da nastavimo istim putem.

Posebnu zahvalnost dugujemo našem onlajn personalnom treneru Milanu Jovanoviću Strongmeno, koji nije odustao od nas ni kada smo brljali, kršili, pa čak ni kada je delovalo kao da ćemo odustati i vratiti se starom, lošem načinu života.

Milan Jovanović Strongman
Milan Jovanović Strongman foto: Printscreen/youtube

Takođe, jedan od možda najvažnijih ciljeva nam je bio da barem jednog od vas motivišemo da promenite neku lošu naviku, izgubite koji kilogram, počnete da vežbate, ili promenite bilo koju lošu stvar koja vas već dugo sputava.

Kako je izgledalo ovo naše putovanje, šta smo promenili, šta naučili, ali i kako je Strongi ocenio naše rezultate, pogledajte u videu:

BONUS VIDEO: ŠMINKERKA KATARINA ĐUROVKA NA DELU: Kako da se našminkate za najluđu noć - prvi predlog

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.