KAKO DA SE ZABAVITE AKO NE IDETE NIGDE? 5 sjajnih predloga za sve koji će NOVU GODINU dočekati kod kuće (GIF)
Doček Nove godine u toplom domu može da bude prilično zabavan ako se malo potrudite, Foto: Profimedia, Espreso ilustracija

NE MORATE PRESPAVATI DOČEK!

KAKO DA SE ZABAVITE AKO NE IDETE NIGDE? 5 sjajnih predloga za sve koji će NOVU GODINU dočekati kod kuće (GIF)

Nije dobar provod samo onaj na koji se troše besmislene svote novca

Objavljeno:

Od silnih predloga za doček Nove godine, mnogima se zavrti u glavi, a kada se preračunaju, shvate da će za samo jednu noć morati da izdvoje previše novca - čak i celu jednu mesečnu platu. Neki, koji su u mogućnosti, odlučuju se za putovanja, dok se drugi odlučuju za doček na trgu ili u nekom delu grada u kome je ovakav vid zabave potpuno besplatan.

Međutim, šta je sa svima onima koji žele da ostanu kod kuće, ali im ne deluje da to može da bude previše zabavno? Imamo nekoliko sjajnih predloga i za njih!

1. Gledanje filmova

Ukoliko vam nije do ludih žurki, ovo veče je idealna prilika da pogledate sve filmove koje ste želeli, ali vam obaveze to nisu dozvoljavale. Napravite kokice, opskrbite se hranom pripremljenom za Novu godinu, uzmite nešto za piće i sami ili u društvu voljene osobe, uživajte u filmskom maratonu!

2. Novogodišnji program na TV-u

Iako je poslednjih godina novogodišnji program za nijansu lošiji nego ranije, uvek će se naći neki dobar film, emisija ili muzički problam. Okupite ljude koje volite, iznesite ukusnu hranu i piće i provedite prijatno veče okruženi bliskim ljudima.

3. Večera

Romantična večera uvek je dobar izbor. Zaboravite na dijetu, režime i ostala ograničenja, napravite omiljeno jelo, otvorite dobro vino i uživajte!

4. Neplanirana kućna žurka

Ostali ste kod kuće, ali ste u poslednjem trenutku shvatili da ipak želite da se provedete? Pozovite prijatelje koji poput vas nisu nigde otišli, pustite muziku, izvadite iz bifea vino koje ste godinama čuvali i zabava može da počne!

5. Igranje video igrica

Zabluda je da samo muškarci uživaju u igranju video igrica. Ponudite svojoj partnerki jednu partiju neke zanimljive igre, a neka pobednik potom bira želju. Može da bude veoma zanimljivo, zar ne?

BONUS VIDEO: ŠTA MUČI SRPSKOG DEDA MRAZA: Deca BEŽE OD MENE, na slikama me dodaju u FOTOŠOPU, DŽIPOVI zamenili IRVASE (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.