LAVOVI SU NARCISI, RAKOVI PARANOIČNI: Koji je poremećaj vašeg horoskopskog znaka?
Rakovi su skloni paranoji, Foto: Profimedia

KOJA JE VAŠA SLABA TAČKA?

LAVOVI SU NARCISI, RAKOVI PARANOIČNI: Koji je poremećaj vašeg horoskopskog znaka?

Svako u određenim situacijama ispoljava osobine za koje možda nije ni znao da ih ima

Objavljeno:

Svaki horoskopski znak, ukoliko se nađe u određenoj situaciji, može ispoljiti određene osobine koje se skrivaju duboko u njemu, precizijne rečeno - poremećaje. Tako su u stresnim situacijama Rakovi paranoični, Bikovi paničari... Saznajte koji poremećaj možete imati u odnosu na mesec u kome ste rođeni.

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znakovi i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako ikada budu bolovali od nekog poremećaja ličnosti biće reč o isprekidanom eksplozivnom poremećaju. Karakterišu ga snažni ispadi besa koji uopšte nisu u skladu sa situacijom.

Bik

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako s njima počnete da se raspravljate o tome kako stvari treba raditi, to bi moglo da potraje satima. Sve dok vas ne uveri da je u pravu. Oni su pod najvećim rizikom od razvoja opsesivno-kompulzivnog poremećaja jer ako nije po njihovom, skloni su da paniče.

Blizanci

Imaju zavisničku ličnost. Čak i njihov znak je u paru. To znači da ne podnose da budu sami i imaju konstantnu potrebu da se osećaju voljeno i željeno te im to stalno i iznova treba potvrđivati. Najizgledniji im je razvoj zavisničkog poremećaja ličnosti.

Rak

Skloni su da grade zidove oko sebe. Rade to iz straha da će ih neko povrediti, a vrlo često je taj strah potpuno neosnovan. Oni su najskloniji paranoičnom poremećaju ličnosti.

Lav

Prirodno su ponosni i neretko misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcističnog poremećaja ličnosti.

Devica

Povredite li je, može se pretvoriti u vrlo zlu, ogorčenu i negativnu osobu. Ne podnose da budu sami i mogu biti vrlo manipulativni da bi zadržali ljude koje žele oko sebe. Oni su najskloniji graničnom poremećaju ličnosti.

Vaga

Najgora je za sebe. Vage su po prirodi izrazito ljubazne i pristojne i vrlo često same sebe najviše zakidaju, misleći da ne zaslužuju radost, dobrobit pa čak i ljubav. Kao rezultat toga može se razviti samoporažavajući poremećaj ličnosti.

Škorpija

Njihova urođena tajnovitost i misterioznost čini ih sklonima da grade zidove oko sebe. Ipak, kod Škorpija to može rezultirati izbegavanjem svih društvenih situacija, razgovora uopšte i povlačenjem u sebe. Uprkos tome, i dalje žele da budu blizu drugih. Kod njih je najizgledniji izbegavajući (anksiozni) poremećaj ličnosti.

Strelac

Svoj prirodni šarm skloni su da iskoriste i za svoje mračnije potrebe. Često, ono što je za većinu pojam pristojnosti, oni shvataju drugačije. Mogu razviti antisocijalni poremećaj ličnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja i obično se odnosi na radnu etiku. Ako njihov rad nije savršen, često počnu da paniče pa su skloni anksioznom poremećaju ako nije sve "kako treba".

Vodolija

Ovaj ekscentrični i kreativni znak često hoda na tankoj liniji između zdravog razuma i ludila. Kada je peđu, često imaju karakteristike šizotipnog poremećaja ličnosti. To znači da imaju čudna verovanja o načinu na koji svet funkcioniše, a ponekad uključuje i deluzije da su sposobni da čitaju tuđe misli.

Ribe

Vrlo su osetljive, a posebno na tuđe mišljenje o njima. Kao rezultat toga, često postaju zavisni od tuđe pažnje. Kad se to i njihova romantična i nežna ličnost spoji, moguć je razvoj histrioničnog poremećaj ličnosti. To znači da postaju zavisnici od pažnje u punom smislu te reči.

BONUS VIDEO: BEŽI OD MENE SA TOM IGLOM! U strahu od vakcine klinka šutnula nastavnika u međunožje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.