HTELA JE DA OSRAMOTI DEČKA, PA JOJ SE VRATILO: Ovo je najtužnija stvar koju ste videli
Ovome se nije nadao, Foto: Printscreen/youtube/Mike Boyd

bedak

HTELA JE DA OSRAMOTI DEČKA, PA JOJ SE VRATILO: Ovo je najtužnija stvar koju ste videli

Devojka je objavila fotografiju prstena koji je pronašla u noćnom ormariću svoga dečka, a koji joj se i nije baš svideo...

Objavljeno:

Na Fejsbuku su sve popularnije grupe za posramljivanje, a posebno one u kojima posramljujete nekoga ko vam je u stvarnom životu zapravo vrlo blizak.

Koliko je to daleko otišlo govori činjenica kako postoje grupe za 'posramljivanje prstenja' u kojima se objavljuju fotografije poklonjenog nakita.

Jedna devojka je tako objavila fotografiju prstena koji je pronašla u noćnom ormariću svoga dečka. On je očito planirao da je zaprosi, no njoj se nije svideo prsten koji joj je za tu prigodu kupio pa je to odlučila da podeli sa svima.

– Kako da mu s taktom kažem ne, trebalo bi da uzme nešto drugačije? – upitala je ona u objavi na Fejsbuku no odgovore koje je dobila, sigurno nije očekivala.

'Tvoje ponašanje je poprilično uobičajeno pa bi ti prsten i odgovarao', 'Nadam se da je prsten za bilo koga drugoga osim tebe', 'Mama te nije naučila kako da ceniš stvari?', 'To je vrlo nepristojno', 'Ovo je najtužnija stvar koju sam ikad video', 'Jednom sam prodao prsten od 12.000 dolara mladiću i pomogao mu da isplanira prosidbu. Dve nedelje kasnije vratio je prsten jer je ona rekla da je dijamant premali', samo su neki od brojnih odgovora koje je dobila ova devojka.

Nadajmo se da je naučila svoju lekciju, a ako nije, da je na najbezbolniji mogući način svome dečku rekla da bi ipak htela drugačiji prsten. Šta vi mislite, je li ga uopšte zaslužila?

BONUS VIDEO: OVIM TIGANJEM PRAVE SE NAJBOLJE PALAČINKE: Gola ruska seks bomba Sveta snimkom iz kuhinje zavrtela pamet milionima (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.