KOJU ŽIVOTINJU NAJČEŠĆE SANJATE? Ako su ZMIJA ili MAČKA, imamo LOŠE VESTI za vas!
Ukoliko sanjate neke životinje to može imati loš uticaj na neki od aspekata u vašem životu, Foto: Profimedia

TUMAČENJE SNOVA

KOJU ŽIVOTINJU NAJČEŠĆE SANJATE? Ako su ZMIJA ili MAČKA, imamo LOŠE VESTI za vas!

Što više razmišljate o ružnim snovima, više škodite sebi, te pokušajte da ih što pre zaboravite

Objavljeno: 10:34h

Postoje ljudi koji se bave tumačenjem snova. Ako sanjate zmiju, evo šta to može značiti...

Inače mnogi smatraju da sanjanje zmije predstavlja neprijatelja. Ako npr. sanjate da se borite protiv zmije, to znači da ćete se boriti protiv neprijatelja. Ako vas ujede u snu, to može značiti da ćete doživeti neku neprijatnost.

Ako sanjate da ste uveli zmiju u kuću, to može predstavljati neku spletku. Postoje i neke dobre stvari kada sanjate zmije, npr. ako sanjate neku običnu, bezopasnu zmiju, može značiti da ćete dobiti novac. Takođe, ako sanjate više zmija, to može značiti dobitak deteta.

Međutim ne bi trebalo da se opterećujete mnogo snovima. Svakome se desi da sanja nešto ružno. Što više razmišljate o ružnim snovima, više škodite sebi. Zato se opustite i ne razmišljajte puno o tome. Radije mislite o nekim lepim stvarima.

Trudite se da ne razmišljate previše o ružnim snovima
Trudite se da ne razmišljate previše o ružnim snovima foto: Profimedia

A šta se dešava ako sanjate konja, medveda, aligatora....

1. Konj

Konj u snovima predstavlja moć, snagu, muževnost i privlačnost. On predstavlja poziciju moći, bilo fizičke ili autoriteta koji stoji iznad vas. S druge strane, on pokazuje da ste slobodni i divlji u srcu i da ste još uvek u dodiru sa primalnim delom sebe. Konj predstavlja hrabrost i slobodu, pa ako vam se pojavi u snovima, to znači da ili tragate za slobodom ili vam je potrebno da svoju slobodu iskažete na neki način.

Konj u snovima predstavlja moć, snagu, muževnost i privlačnost
Konj u snovima predstavlja moć, snagu, muževnost i privlačnost foto: Profimedia

2. Vuk

Vuk je usamljenik, ali ipak lovi u grupi. On predstavlja moć, lepotu, instinkt za preživljavanjem, verovanje u sebe i ponos. Ako vidite vuka u snovima, to može da znači da vaš unutrašnji buntovnik pokušava da se iskaže. Možda tražite priliku da iskažete svoju individualnost i da ste umorni od toga da budete ovca. vuk može značiti i da gajite određena osećanja prema nekome, koja biste željeli da iskažete otvoreno, ali ne možete. U svakom slučaju, vuk predstavlja intrigu i ličnost koja je zaista enigmatična.

3. Sova

Sova u snovima predstavlja želju za uspehom. Sova, ptica koja je obično plen, živi svoj život noću i čeka na sopstveni plen. Stoga, možda uzaludno trošite svoje vreme, čekajući momenat kada ćete biti spremni da raširite svoja krila i poletite. Jasno je da imate volje i stoga, ako sanjate sovu, budite spremni da poslušate svoje impulse i zgrabite svaku priliku koja naiđe.

Sova u snovima predstavlja želju za uspehom
Sova u snovima predstavlja želju za uspehom foto: Giphy

4. Žaba

Žaba je dobra u kamufliranju i skrivanju. Žaba u snovima može značiti da se nešto važno krije u vama i izjeda vas. Takođe može značiti potragu za istinom o svom životu ili nekoj osobi. Poenta je da postoji nešto što se krije u vama ili postoji nešto što želite o nekom da saznate.

5. Pas

Pas u snovima simbolizuje intuiciju, lojalnost, velikodušnost i vernost. Ako sanjate psa, postoje dve mogućnosti za tumačenje. Ili osećate ogromnu lojalnost prema nekome i spremni ste da mu posvetite život ili je očekujete od nekoga ko vam nije uzvratio osećanja kako ste očekivali. Takođe može značiti da imate problem sa poverenjem, ali da još uvek radite kao pas da stvari rešite.

Pas u snovima simbolizuje intuiciju, lojalnost, velikodušnost i vernost
Pas u snovima simbolizuje intuiciju, lojalnost, velikodušnost i vernost foto: Profimedia

6. Mačka

Mačka predstavlja sve suprotne mogućnosti. Ona je simbol nezavisnosti, spremnosti, kreativnosti i ženske privlačnosti. Mačka, u ovom slučaju, može značiti vašu potrebu da iskažete svoju nezavisnost i individualnost. S druge strane, mačka predstavlja lošu sreću u mnogim kulturama. Tada može značiti loš predznak, te budite na oprezu.

Mačka u mnogim kulturama predstavlja lošu sreću
Mačka u mnogim kulturama predstavlja lošu sreću foto: Pixabay

7. Gušter

Gušter u snovima može značiti poziv da se vratite svojim drevnim instiktima. Možda ste se udaljili od svojih korena ili ste postali osoba koja nije trebalo da budete ili ste se odrekli nekih vrednosti koje ste cenili. Gušter znači da treba dođete u dodir sa unutrašnjim delom sebe i da provedete neko vreme sami sa svojim mislima.

8. Medved

Medved je divlja i nezavisna životinja koja simbolizuje slobodu i udaljenost od svega. Medved u snovima može značiti da se osećate zarobljeno na neki način. Možda pokušavate, poput medveda, da prokrčite svoj put do nečega što vas muči neko vreme ili vam je dosta svega i želite svoj mir. U svakom slučaju, ako vidite medveda u snovima, vreme je da presečete konopce koji vas vežu i pronađete svoju slobodu.

Medved u snovima može značiti da se osećate zarobljeno na neki način
Medved u snovima može značiti da se osećate zarobljeno na neki način foto: Thinkstock / Ilustracija

9. Aligator

Sanjanje aligatora otkriva neku vrstu prevare ili manipulacije s kojom ste suočeni. Neko definitivno krije nešto od vas ili čak pokušava da vas prevari. Vrlo je moguće da vam je izdajnik jako bliska osoba, tako da pripazite šta kome otkrivate. Ne može se svima verovati i aligator u snovima je rani znak da neko oko vas plete mrežu laži.

10. Riba

Neke žene sanjaju ribu kada su trudne i poznato je da ona simbolizuje začeće. Ipak, začeće se ne odnosi samo na bebe, već i na začetak ideje, misli, ili nečeg drugog što će tek početi. Stoga, riba može značiti da treba da napravite prvi korak. Bilo da je u pitanju ljubavni ili poslovni život, morate napraviti korak napred, baš kao riba koja se neprestano kreće kako bi preživela.

BONUS VIDEO: ISEKLI DRVO I SPAKOVALI GA U JEDNOM POTEZU! I dabrovi zavide ovim drvosečama! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.