OVAKAV OBLIK ŽENE NAJVIŠE VOLE: Otkrivena NAJINTIMNIJA TAJNA ženske psihe! (FOTO)
Najbitnija im je kompletna estetska pojava, Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE

OVAKAV OBLIK ŽENE NAJVIŠE VOLE: Otkrivena NAJINTIMNIJA TAJNA ženske psihe! (FOTO)

Naučnici su ustanovili da dužina ispitanicama nije bila toliko bitna

Objavljeno:

Naučnici sa Univerziteta u Cirihu anketirali su 106 žena u dobi od 16-45 godina za "Journal of Sexual Medicine" – pitali su ih o najvažnijim odlikama muškog polnog organa.

Na prvom mestu, otkrile su dame, nalazi se „kompletna estetska pojava“ penisa. Na drugom mestu je izgled, pri čemu se misli na dlakavost (prednost imaju uređeni, ali ne potpuno obrijani). Na trećem mestu je debljina penisa, a sledi oblik testisa. Dužina ispitanicama nije bila toliko bitna – i smestila se na šesto mesto – preferiraju dužinu 13-15 cm.

Ali tek sada postaje napeto: u okviru istraživanja na Univerzitetu Kalifornija učestvovale su 33 žene koje su trebale da daju odgovor na pitanje koja bi trebala da bude dužina penisa u erekciji. Dobile su različite modele "penisa" da drže u ruci i dobro pogledaju da svih strana. Odlučile su se za dužinu od 16 cm. Prema tome se takođe otkrilo da žene doživljavaju penise većima nego što zaista jesu.

Inače, prema nedavno sprovedenom istraživanju najduže imaju Holanđani (15,60 cm u proseku). BONUS VIDEO: MAMA, MEDE SU NA MOJOJ LJULJI! Upali u dvorište, pa se ne skidaju sa igračke! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.