DEČKO ME JE OSTAVIO NAKON ŠTO SAM UGRADILA SILIKONE: Bili smo srećni, nisam mogla da verujem šta mi se DEŠAVA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ODUVEK JE ŽELELA OBLINE

DEČKO ME JE OSTAVIO NAKON ŠTO SAM UGRADILA SILIKONE: Bili smo srećni, nisam mogla da verujem šta mi se DEŠAVA!

Sanjala je o operaciji grudi kako bi se osećala ženstveno i to je čvrsto odlučila i da uradi

Objavljeno:

Lizi je devojka u kasnim dvadesetima koja nije slutila da će joj ostvarenje dugogodišnje želje uništiti život. Barem kada je reč o ljubavi.

Kako je ispričala za portal Wihmn.com, od puberteta je žalila zbog svog "dečačkog tela", odnosno, želela je obline koje nije imala.

Sanjala je o operaciji grudi kako bi se osećala ženstveno i to je čvrsto odlučila i da uradi. Pre godinu dana upoznala je muškarca za koga je verovala da je onaj pravi, ali je na kraju ipak ostala bez njega. I to zbog toga što je ugradila silikonske implante u grudi.

- Sitne sam građe i oduvek sam želela obline koje nisam imala. Upoznala sam muškarca kome moja telesna građa nije bila odbojna. Ipak, ja žudela za mogućnošću da nosim bilo koji komad odeće, a ne da vagam šta će mi stajati s obzirom na to da nisam imala dekolte kakav sam želela - rekla je Lizi.

Majkl je bio zabavan, duhovit i smatrao je Lizi privlačnom ženom. Voleo ju je zbog nje, njenog karaktera, a ne njenog tela na kome je ona, kako se čini, videla nedostatke. Maštala je o njihovoj zajedničkoj budućnosti, braku, porodici. Nakon šest meseci veze, nasledila je novac od bake koja je preminula i odlučila je da ga iskoristi za ostvarenje svoje dugogodišnje želje.

Baka joj je na samrtnoj postelji poručila da želi da Lizi s tim niovcem uradi nešto za sebe. "Uradi nešto zabavno, provedi se i potroši ih na sebe kako želiš."

Lizi je dogovorila pregled kod estetskog hirurga i dogovorila termin za željenu operaciju. Nakon operacije bila je jako zadovoljna rezultatom i svojim novim grudima. Svom dečku je rekla da se ne mogu videti neko vreme jer "ima grip", a kada su se konačno videli, Majkl je bio u šoku. Izvinila mu se jer je lagala da je bolesna i objasnila da je to naprosto morala učiniti.

Iako se činilo da je prihvatio njene nove grudi, rekao joj je da se oseća tužno što je morala da uradi nešto tako da bi se osećala ženstveno. Njemu je bila lepa i onako.

I čini se kako je Majklu zaista bila lepša pre operacije jer su se videli svega još nekoliko puta nakon operacije te je usledilo ono čega se Lizi pribojavala. Bio je to kraj njihove veze.

Majkl je voleo ženu koja se dobro osećala u svom telu i imala dovoljno samopuzdanja, a njen potez promenio je njegovo mišljenje i osećanja prema njoj i veza je pukla. BONUS VIDEO: BIKOVI NE LETE, ALI DRUGIMA DAJU KRILA! Ne, nije reč o energetskom piću, već o žestokom rodeu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.