NAJBOLJI RODITELJI KRIJU SE U OVA TRI HOROSKOPSKA PARA: Da li ste među njima?
Kombinacije horoskopskih znakove presudne za kvalitetno roditeljstvo, Foto: Profimedia

NEMA IM RAVNIH

NAJBOLJI RODITELJI KRIJU SE U OVA TRI HOROSKOPSKA PARA: Da li ste među njima?

Astrolozi tvrde da postoje neke kombinacije horoskopskih znakova kod kojih su karakterne osobine najbolja pretpostavka za dobar odgoj

Objavljeno:

Nema sumnje da svi roditelji, bez obzira na horoskopski znak, rade svoj "posao" najbolje moguće i dete im je na prvom mestu. U krajnjoj liniji, ljubav prema detetu je iznad svega! Međutim, kao što smo svi više talentovani za nešto, a manje za nešto drugo, tako nekima i roditeljstvo ide s takvom lakoćom, bez sumnji, stresa i brige kao da su rođeni samo za to. A još kad se poklope zvezde i oba partnera tako fukcionišu... Jer, astrolozi tvrde da postoje neke kombinacije horoskopskih znakova kod kojih su karakterne osobine najbolja pretpostavka za dobar odgoj. Rak i Blizanci

Ova dva znaka imaju dve stvari koje se savršeno dopunjuju i u ravnoteži su: oba su puna razumevanja i duhoviti su. Za odgoj deteta idealne su te dve karakteristike – stoga su kombinacija Raka i Blizanca sjajan roditeljski tandem.

Bik i Ribe

Ribe vole svoju decu iznad svega i često ih razmaze. Dobro je to što su Bikovi vrlo zreli, pouzdani i organizovani, pa svojom „suprotnošću“ nadopunjuju Ribu u odgoju dece. A za klince je to to win-win situacija i – naravno – uživaju!

Lav i Vaga

Lav je neveroVatno ponosan na svoje potomke te podstiče i potpomaže svaki talent svog deteta. I Vaga želi stalno da pokazuje detetu nešto novo, ali bez opterećivanja. Zbog toga su deca ova dva znaka jako pametna i željna znanja. BONUS VIDEO: UDARIO DRUGI AUTO I POČEO DA BEŽI SA OTVORENOM HAUBOM! Već na drugoj krivini stigla ga BOŽIJA KAZNA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.