ONI NE UMEJU DA DRŽE JEZIK ZA ZUBIMA: 6 horoskopskih znakova koji će KAD-TAD odati vašu TAJNU!
Foto: Profimedia

PRE ĆE PUĆI!

ONI NE UMEJU DA DRŽE JEZIK ZA ZUBIMA: 6 horoskopskih znakova koji će KAD-TAD odati vašu TAJNU!

Pazite kome šta pričate

Objavljeno:

Možda smatrate da neke intimne tajne možete otkriti i prijateljici s posla, poznanici s kojom šetate psa, rođaci s kojom niste bliski... Pa, možete, ali osobe s kojima vas ne veže veoma čvrsto prijateljstvo (koje podrazumeva i potpunu diskreciju), ne osećaju uvek obavezu da ćute kada je neki sočan podatak u pitanju. Zvezde takođe deluju na nas na različite načine – pa neki jednostavno ne mogu da sačuvaju tajnu za sebe. Naročito pazite kada je reč o jednom od ovih šest znakova…

Strelac

Nažalost, Strelčevi uopće nemaju takta. Često uopšte ne razmisle dva puta pa zbog te tvoje nesmotrenosti otkriju tajnu čak i svoje najbolje prijateljice. Osobe rođene u znaku Strelca često čak ni tada ne shvataju kakvu su grešku napravili.

Strelčevi tajne najčešće otkrivaju zbog nesmotrenosti
Strelčevi tajne najčešće otkrivaju zbog nesmotrenosti foto: Profimedia

Blizanci

Ovaj horoskopski znak želi da ga svi vole. Stoga mu nečija tajna može pomoći da se sprijatelji s nekim. Od straha da se nekome neće svideti, Blizanci brzo zaborave da nije u redu otkrivati tuđe tajne.

Blizanci otkrivaju tajne jer žele da se dodvore drugima
Blizanci otkrivaju tajne jer žele da se dodvore drugima foto: Shutterstock

Ovan

Pošto sami Ovnovi nemaju skoro nikakvih tajni i srce nose na jeziku, smatraju da nije loše naglas reći sve, čak i ono što su im prijatelji rekli u poverenju. Dakle, budite jako oprezni šta im pričate - oni jednostavno smatraju da je ispravno nemati tajni nego ići u glavu!

Devica

Doduše, Device neće odmah izbrbljati neku tajnu, ali ona ipak nije sto posto sigurna kod njih. Naime, osobe rođene u znaku Device lako mogu da dođu u iskušenje da iskoriste ono što ste im rekli u poerenju, kako bi ti dale do znanja da vas „imaju u šaci“. Ukratko, nikako im ne verujte.

Škorpija

Škorpije su slične Devicama. Vole da manipulišu i za to su im tajne idealne. Tako uvek imaju adut u rukavu. Ovaj horoskopski znak neće puno toga izbrbljati, ali ipak morate paziti šta ćete im reći u poverenju.

Vodolija

Vodolije su često egoistične. Vrlo su ambiciozne i žele da postignu ono što su zacrtali – na bilo koji način. Ako će im u tome pomoći otkrivanje nečije tajne, bez pardona će je izbrbljati. BONUS VIDEO: AU ČOVEČE TI SE BAŠ KOCKAŠ SA ŽIVOTOM! Uporno želi da snimi indijsku kobru izbliza i u tome nikako ne odustaje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.