5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA koje očekuju najveće promene do kraja godine
Foto: profimedia

očekuju ih novine

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA koje očekuju najveće promene do kraja godine

Njima će se život izokrenuti!

Objavljeno:
  • 95

Vremena se menjaju pa tako i vi.

Promena može biti takva polarizirajuća stvar. Postoje oni koji vide promenu kao nešto pozitivno, kao nešto što bismo trebalo biti voljni prihvatiti. Postoje oni koji se nerado mijenjaju; oni koji misle da je promena uvek loša i da je treba izbegavati po svaku cenu.

Pa bez obzira na slučaj, jedna stvar je sigurna: promena je neizbežna! 1. BIK

Svako zna koliko mrzite promenu,a li moraćete proći ove godine. Kao Bik, vi ste tip odobe kojoj je udobno u rutini i stabilnosti. Morate shvatiti da će vapa 2018-ta biti ispunjena bitnom promenom i bićete prisiljeni baciti svoju rutinu kroz prozor. Ali srećom, promena kroz koju ćete proći je dobra. 2. LAV

Vi ćete podvrgnuti nekoliko filozofskih promena. Ne bojite se posebno promene, ali nije nešto čime ste često zadovoljni. Ali ove godine, kao Lav, dobićete drugačiju perspektivu na život. Moći ćete videti svet kroz novi objektiv.

3. DEVICA

Kao Devica, obično previše kontrolišete , što dovodi do toga da mnogo puta budete pod stresom. Uvek želite da se stvari odvijaju na određen način i uvek vas je izbacivalo iz takta kada ste se morali prilagoditi. Ali ove godine ćete rasti da lakše podnosite promene i pustićete sve svoje prošle nesigurnosti. 4. JARAC

Vi ćete preduzeti nekoliko rizika i oni će vam se isplatiti. Kada se probudite van svoje zone udobnosti, videćete obilje mogućnosti za rast i razvijanje u puno holističko ljudsko biće. Ovo će biti godina u kojoj takođe otvarate srce drugim ljudima.

5. RIBE

Od svih znakova zodijaka, vi ste onaj koji najbolje sluša svoje instikte. Uistinu imate poverenja u unutrašnji osećaj, i većinom vam se to isplati. Budući da vam je unutrašnji glas već saopštio da vas čeka velika promena ove godine, vrlo je verovatno da ste već spremni za te promene. Ovo je godina ćete ostaviti svoje strahove i oklevanje na stranu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media