ČETIRI SNA koja znače da ćeš se uskoro UDATI!
Foto: Pixabay

ŠTA SI SANJALA SINOĆ?

ČETIRI SNA koja znače da ćeš se uskoro UDATI!

Prema verovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da ti venčanje "kuca na vrata"

Objavljeno:
  • 10

U ljudskoj prirodi je da pokušavamo da objasnimo život i da tražimo tajne znakove koji ukazuju na neke buduće događaje. Upravo zato mnogi ljudi čvrsto veruju u simboliku snova i njihovu moć. Od sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspeha, svaki san može otkriti mnogo toga, pa čak i kada ćeš se udati. Prema verovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da ti venčanje "kuca na vrata". Otkrij ih u nastavku:

1. Gradnja zida

Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to važi i za tvoje snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćeš uspešno preskočiti sve prepreke koje ti se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred tobom pozitivno životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradiš novi zid, pripremi se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe.

2. Zeleni venac

Videti venac u snu znači da ćeš uspešno izbegavati sve brige i probleme. Zlatni venac predznak je dugog i srećnog života, crveni venac označava vernu ljubav, dok zeleni venac označava da ćeš se uskoro udati. Ipak, postoje i venci koje nije dobro videti u snu. Reč je o onim cvetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećeš videti u svojim snovima!

3. Drvo trešnje

Ako se ovo ukusno voće našlo u tvojim snovima, prava si srećnica. Naime, trešnje u snu označavaju da ćeš uskoro upoznati osobu koja će te oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu bereš trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedeš, pred tobom je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako želiš uskoro da se udaš, nadamo se da će se u tvojim snovima naći drvo trešnje jer ono označava upravo to - skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa ti se radostan bračni život.

4. Jahanje ždrebeta

Ždrebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udaš, u svom snu bi trebalo da ga jašeš. Jahanje ždrebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom bi mogla da iznenadiš sve svoje bližnje. Kupovina ždrebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćeš nekoga obradovati, a prodaja da radiš posao koji voliš. Ipak, nije sve tako ružičasto. Ako ti neko u snovima ukrade ždrebe, mogla bi nekoga da izneveriš, a ako ga u snu dobiješ na poklon, predviđa ti se neprijatno iznenađenje. BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media