3 STVARI KOJE MOŽEŠ URADITI ODMAH ZA USPEŠNU KARIJERU
Foto: Promo

NE GUBI VREME1

3 STVARI KOJE MOŽEŠ URADITI ODMAH ZA USPEŠNU KARIJERU

Pronađite besplatne programe edukacije ili prakse - poseti portal Coca-Cola
mladima

Objavljeno:

Uspešna karijera nije nikakva apstrakcija i nije nešto što je rezervisano za „odabrane“. Kada uporedite uspešne ljude iz svog okruženja, lako ćete uočiti da je većina njih puno vremena provela učeći. Prevnstveno kroz školovanje, ali i kroz druge vidove učenja – kursevi, čitanje i prakse...Dakle, suština je u stalnom učenju i otvorenošću za nove prilike. To je svakao dugoročan proces, ali postoje barem tri stvari koje možeš uraditi danas za svoju uspešniju karijeru:

1. Počni sa učenjem stranog jezika ili unapredi svoje znanje – u doba lako dostupnog interneta moguće je pronaći kurseve i programe koji su potpuno besplatni i veoma korisni i praktični. Pola sata dnevno je dovoljno da se postojeće znanje unapredi. Kursevi u školama jezika su svakako dobra opcija.

2. Inspirišite se uspešnim pričama- puno je sjanih sjtova na kojima govore ljudi koji iza sebe imaju dobre poslovne priče ili podvige koji su fascinantni. I u Srbiji ima dosta onih koji su uradili puno za sebe i svoje porodice, pokrenuli biznise, organizacije i napravili velike promene. Samo malo guglanja je dovoljno da otkrijete sjajne jude koji će i vas motivisati i pokrenuti da razmišljate o tome šta biste voleli da radite.

3. Pronađite besplatne programe edukacije ili prakse - poseti portal Coca-Cola mladima www.coca-colamladima.rs i pronađi program koji odgovara tvom nivou obrazovanja, ambicijama i interesovanjima. Ukoliko imaš između 18 i 30 godina, jedan od 4 programa je upravo za tebe, bilo da želiš da usvojiš nove veštine, dobiješ praksu ili da se zaposliš. Ovo je sjajna prilika koju pruža Coca-Cola sistem u Srbiji, koji je u potpunosti posvećen profesionalnom osnaživanju mladih.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.