Svaka majka bi trebalo da uradi isto: Viktorija Bekam svakog dana ponavlja svojoj ćerki istu rečenicu
Foto: Reuter

dobar savet

Svaka majka bi trebalo da uradi isto: Viktorija Bekam svakog dana ponavlja svojoj ćerki istu rečenicu

Devojčice bi trebalo da budu potpuno jednake kao dečaci!

Objavljeno:

Viktorija Bekam jedan je od dobrih primera kako se deca vaspitavaju u duhu feminizma.

Supruga Dejvida Bekama otkrila je nedavno kako se trudi da mala Harper, koja uskoro puni sedam godina, izraste u samosvesnu, jaku i nezavisnu ženu.

Viktorija sa suprugom
Viktorija sa suprugom foto: Profimedia

Zato joj mama svakog dana ponavlja isti savet, kao neku vrstu mantre, a to je da, uprkos tome što je devojčica – može da ostvari šta god poželi.

- Svaki dan kad Harper krene u školu, poljubim je i kažem da treba da sledi svoje snove i da je za nju moguće sve što i za njenu braću, ako ne i više. To je moja konstantna poruka. Često razgovaramo o tome. Ona želi da bude izumiteljka i vrlo je ponosna na to. Ona je snažna, pametna mala žena - otkrila je Viktorija.

Članica jednog od najpopularnijih bendova devedesetih objašnjava da se uvek trudi da bude najbolja majka, supruga i profesionalka.

- Kad dođem kući, ostavljam mobilni sa strane i provodim vreme s decom i Dejvidom. Imam potpunu podršku svog neverovatnog muža. Ravnopravni smo u svemu što radimo kod kuće s decom. Kada me nema, on vozi decu u školu i kuva - poručila je Viktorija, opovrgavajući na ovaj način glasine o razvodu koje su sve češće u poslednje vreme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.