NAJVEĆE BEZOBRAZICE KOJE NE BIRAJU SREDSTVA! 5 najfatalnijih ženskih horoskopskih znakova koje će uraditi SVE da zavedu muškarca!
Foto: Profimedia

briga ih da li su zauzeti

NAJVEĆE BEZOBRAZICE KOJE NE BIRAJU SREDSTVA! 5 najfatalnijih ženskih horoskopskih znakova koje će uraditi SVE da zavedu muškarca!

Pogledajte koja su to četiri ženska horoskopska znaka koja muškarci obožavaju

Objavljeno: 20:45h

Žene su zaista prekrasna stvorenja i muškarci ih jednostavno moraju voleti i brinuti o njima. Dame to znaju i najčešće dobijaju ono što žele. Međutim, žene u ovim horoskopskim znakovima se naročito izdvajaju.

One su u stanju da učine da muškarci izgube razum. Uprkos činjenicu da su sve žene lepe i božanstvene na svoj način, ove mogu osvojiti srce svakog muškarca.

Pogledajte koja su to četiri ženska horoskopska znaka koja muškarci obožavaju.

Vaga

Ove žene su poznate po svojoj ljubavi, osećajnosti i lepom ponašanju. One odišu elegancijom i sofistiranošću, poput luksuznog nakita ili parfema. Njihov muškarac mora biti vredan njihove elegancije.

Devica

Žene rođene u ovom znaku uvek su dostojanstvene, a istovremeno i emotivne i sposobne da sakriju ta ista osećanja. Njihove unutrašnje ambicije skoro uvek ostaju nerazjašnjene. Device poseduju lepe manire i uvek se ponašaju kao prave dame. Ako osete da su ugrožene, sposobne su da uzvrate.

Strelac

Ovo je žena upečatljivog izgleda. Uvek izgleda pravedno i savršeno jer je sposobna da sakrije previranja u ličnom životu i karijeri od tuđih očiju. Ona ne želi da pokaže slabost, vidi saosećajne poglede i da izgleda kao gubitnik u tuđim očima.

Ribe

Svaki muškarac potajno sanja o ovoj ženi. Ona izgleda krhko, nežno i ranjivo. Njena snaga je njena slabost. Koji muškarac bi odbio da bude podrška za to divno, bespomoćno stvorenje kome je toliko potrebna zaštita i pomoć? Nežnost ove žene budi pravu prirodu muškarca. Pored nje, on se oseća kao pravi zaštitinik i lovac, spreman da ubije mamuta kako bi njoj izmamio osmeh.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Fokuzz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.