JUN DONOSI VELIKE PROMENE! Ova dva ZNAKA će doživeti ZEMLJOTRES na ljubavnom planu!
Foto: Pixabay

šta vam zvezde govore

JUN DONOSI VELIKE PROMENE! Ova dva ZNAKA će doživeti ZEMLJOTRES na ljubavnom planu!

Dva znaka biće posebno pod blagoslovom zvezda na ljubavnom polju

Objavljeno:

Ako ste planirali da napravite veliki korak na ljubavnom planu, jun je definitivno mesec za to.

A dva znaka biće posebno pod blagoslovom zvezda na ljubavnom polju.

Jarac

Jarčevima će jun mesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi reč, jer će se mnoge stvari u ljubavi rešiti i preokrenuti u vašu korist. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom juna donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi. Mnogima od vas biće izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 6. juna može se desiti da se poremete ljubavni planovi Jarčeva sa partnerom.

Posle 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promeniti tok vaše sudbine. Period od 16. do 27. juna biće veoma turbulentan kada je o emocijama reč.

Slobodnim Jarčevima Venerini aspekti sa Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom doneće karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći da izbegnete sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je veoma zanimljiva, ali i izazovna u isto vreme.

Jarčevima u vezi ovaj period biće krizni, ali u isto vreme i pun emocija. Ovi izazovni tranziti mogu rezultirati ili odličnim dogovorom partnera i uspešnim prevazilaženjem problema, ukoliko su emocije jake a veza stabilna ili potpunim razilaženjem, ukoliko se radi o vezi koja nije zasnovana na jakim temeljima ljubavi.

Rak

Rakovi, vi ćete početkom juna, pod uticajem Venere iz vašeg znaka, prolepšati i zračiti mnogo pozitivnijom energijom, ali ćete biti i osećajniji prema partneru. Posebno u periodu do 7. juna lep aspekt Venere i Jupitera, iz astrološkog polja ljubavi, sreće, zabave i kreativnosti doneće vam lepe trenutke sa decom i partnerom, a svi Rakovi koji žele da prošire porodicu ovo će biti jedan od lepših perioda za njih.

Slobodne Rakove početkom meseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili u izlasku. U periodu od 14. do 24. juna za većinu Rakova dolazi period kada će mnoge njihove ljubavne dileme izaći na videlo. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplikovana. Možda će to biti nadređeni ili neko ko je vrlo autoritativan. Pun mesec iz vašeg polja veza i braka, 28. juna donosi vam kulminaciju, razrešenje nekog dešavanja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veza.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Besno pile)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.