ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA IKADA: A za žene ima jedan vrlo jednostavan savet za lepotu
Foto: Fonet

lepotica

ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA IKADA: A za žene ima jedan vrlo jednostavan savet za lepotu

Za njen savršen izgled zadužena je joga kao i redovno vežbanje koje svakodnevno pokreće endorfine

Objavljeno:

Poznata i prelepa glumica Džesika Alba, otkrila je šta za nju predstavlja prava jutarnja, bjuti rutina. Nije ništa teško i dostupna je svakoj ženi, samo ako poseduje volju.

Džesika jedna je od onih žena koje ustaju u pet ujutro kako bi se posvetile same sebi i navikama koje voli. Pre kafe i konkretnih obaveza, ova lepotica obavezno pripremi svima omiljeni napitak – kafu. Pored toga, obavezan faktor razbuđivanja je svakako i zeleni smuti sa kokosovim uljem, koji hrani organizam i odražava energiju do kasnih večernjih sati.

Za njen savršen izgled zadužena je joga kao i redovno vežbanje koje svakodnevno pokreće endorfine. Nakon fizičke aktivnosti, lepa glumica praktikuje hidroterapiju lica i tela. Nanošenje krema i balzama za lice, neizostavan je detalj njene beauty rutine.

“Rano ustajanje i okretanje sebi pre bilo kakvih durgih obaveza ključ je lepote i unutrašnje sreće”, poručila je Džesika svim ženama.

BONUS VIDEO: UMOTALA JE KOSU U PROVIDNU FOLIJU: Posle 15 minuta dobila je FENOMENALNU frizuru ko iz salona! JEFTINO, A RADI!

(Espreso.co.rs/CDM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.