NERADNE DANE ISKORISTITE ZA PUTOVANJE! Predlažemo najlepše aranžmane za prvi maj po sniženim cenama, u Filip Travel agenciji
Jezero Komo u Italiji, Foto: Promo

pravi provod

NERADNE DANE ISKORISTITE ZA PUTOVANJE! Predlažemo najlepše aranžmane za prvi maj po sniženim cenama, u Filip Travel agenciji

Saznajte sve što vas interesuje I izaberite svoje putovanje za prvi maj

Objavljeno:

Prvomajski praznici su prava prilika za putovanje jer je proleće i neradni su dani. Ako ste rešili to da iskoristite na najbolji mogući način, tako što ćete posetiti neke od najlepših evropskih destinacija i predela, pogledajte naše predloge i odlučite se za svog favorita.

ŠVAJCARSKA I LIHTENŠTAJN Švajcarska, zemlja banaka, satova, sireva i čokolada kako je mnogi nazivaju, sigurno je mnogo više od toga. Izuzetne lepote njenih alpskih predela, uređeni turistički centri i gradovi privlače više miliona turista svake godine. Pored švajcarskih lepota koje oduzimaju dah (Cirih, jezero Lucern, Bern, Ženeva...), na ovom neobičnom a prelepom putovanju, posetićete i Kneževinu Lihtenštajn, koja spada u najmanje nezavisne države u Evropi (posle Vatikana, Monaka i San Marina) i locirana je Između Švajcarske i Austrije. Detaljan program ovog putovanja, sa polaskom 27. aprila, pogledajte OVDE.

Jezero Lucern, Švajcarska
Jezero Lucern, Švajcarska foto: Promo

Ljubiteljima čarobne Italije, predlažemo nekoliko lokacija, od kojih svaka nudi drugačiji, a opet autentično italijanski doživljaj. VENECIJA – mnogo puta opisana, ali ko je nije doživeo, reči mu neće mnogo značiti. Ako put u Veneciju uvek odlažete uz obrazloženje da tamo možete da odete „kad hoćete“ neka to bude sada! Autobuski aranžman, koji traje 5 dana i u okviru kojeg ćete, između ostalog, posetiti Trst, Palmanovu, Lido di Jesolo,Padovu i Veronu, košta 99 €.

FIRENCA I TOSKANA - Toskanu mnogi smatraju najlepšom regijom Apeninskog poluostrva zbog njenih mnogobrojnih zaštićenih zona bajkovite prirode, predivnih varošica i sela, a naročito zbog gradova izuzetne arhitekture, među kojima su najpoznatiji – Firenca, Piza, Sijena, San Điminjano. Upravo ovi gradovi se nalaze u programu za aranžman koji počinje 27. aprila, a čija LAST MINUTE cena iznosi 169€.

Toskana
Toskana foto: Promo

NAJLEPŠA JEZERA ITALIJE – Komo, Mađore i Garda. Teško je izdvojiti jedno od ovih jezera, pa je onda najbolje da obiđete sva tri! U jednom putovanju ćete videti mnogo lepote, uživati u neverovatno tirkiznoj vodi i doživeti pravi mediteranski osećaj. Otkrijte tri aduta severnog dela popularne „čizme“, koja će vas očarati i osvojiti jedinstvenošću, ali i uveriti da ne morate biti na moru da biste se osećali „kao na moru“. Polazak na ovo putovanje je 27.aprila, a cena po osobi, u dvokrevetnoj sobi, iznosi 179 €.

Naravno, nezaobilazni kolorit italijanske panorame je čuveni CINQUE TERRE nacionalni park, koji čini pet terasasto izniklih naselja na strmim liticama ligurijske rivjere, do kojih je nemoguće doći kolima. Autentičnost i nedostatak komercijlizacije čini da odišu posebnim šarmom. Živopisne kuće pastelnih boja, primorski šarm, mreža puteljaka za šetnju je nešto što nikoga nije ostavilo ravnodušnim CinqueTerre odiše drugačijim vremenom, kada su ljudi živeli jednostavnije i spokojnije. Na putovanju u Cinque Terre posetite i Elbu, najveće ostrvo toskanskog arhipelaga. Udaljeno je svega desetak kilometara od obale i treće je po veličini u Italiji.

Cinque Terre
Cinque Terre foto: Promo

Ako ste ipak rešili da ovog proleća ne posetite ni Italiju ni Švajcarsku, Austrija je svakako podjednako dobar izbor, uz povoljnu cenu prvomajskog aranžmana.

BEČ je prava destinacija za sve koji vole da šetaju gradom koji je prepun kulturno–istorijskih spomenika, palata, a može se pohvaliti i raznovrsnom kulturnom ponudom. Spada u najstarije metropole Evrope i ako se ovde nađete, nezaobilazna stanica je svakako Kraljevski dvorac Šenbrun. Putovanje u Beč, sa agencijom Filip Travel, podrazumeva i posetu Parndorfu, za sve one koji vole sa putovanja da se vrate sa nekim novim stvarčicama. Aranžman za Beč, autobuskim prevozom, traje ukupno 5 dana, smeštaj je u hotelu kategorije 3* i cena po osobi iznosi 129€.

Pozovite ili posetite prodajna mesta Filip Travel-a, saznajte sve što vas interesuje I izaberite svoje putovanje za prvi maj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.