Afroamerikanka je bila šokirana kako je muvao Srbin, ali da je mlađa...

BAJA IMA STILA

Afroamerikanka je bila šokirana kako je muvao Srbin, ali da je mlađa...

- Pozvao me je jedan Nikola, Srbin koji živi u Frankfurtu. Pitao me je da se vidimo i pristala sam - počinje svoju anegdotu jedna Amerikanka
Objavljeno:

Američka blogerka Dven podelila je sa svojim čitaocima svog bloga iskustvo sa jednim momkom iz Srbije. On joj je prišao ovog leta u Frankfurtu, a šta se dalje dogodilo... Pročitajte u njenoj priči. Kako je to kad si sa crnkinjom? Moje prvo iskustvo: Srbin. - Pozvao me je jedan Nikola, Srbin koji živi u Frankfurtu. Pitao me je da se vidimo, i pristala sam. Našli smo se u centru grada u jednom popularnom lancu kafića. Pričali smo o kolima koja želim da kupim, a on me je savetovao o tome itd. Naručila sam pomfrit od slatkog krompira i vodu jer sam bila gladna, a on je naručio sok od đumbira. Pričali smo oko sat vremena, a onda me je otpratio do stanice metroa.

Shutterstock
- Pitao me je šta mislim o njemu, dodavši da ga posebno zanima šta mislim o njegovom zavođenju. Zbunjena, upitala sam ga šta misli pod tim 'zavođenjem', a on se zbunio pa mi priznao da zapravo misli na seks. Priznao mi je da sam mu privlačna i da je Evropljanima zanimljivo da budu sa Afrikankama ili Afroamerikankama, jer su žene u Evropi fizički drugačije od nas. Crnkinje imaju velike zadnjice i grudi i zato njega i druge momke poput njega zanima kakav je osećaj kad si sa takvom ženom - priseća se Dven, koju je ovakvo "muvanje" zateklo. Niko joj dosad nije jednostavno rekao da želi da ima seks sa njom samo zbog njene boje kože. - Rekla sam mu da nisam uvređena, jer razumem njegovu radoznalost, ali i da nisam spremna da mu budem naučni eksperiment niti da ću imati seks sa njim iz pukog sažaljenja. Možda bih, da sam pet godina mlađa, i bila spremna na takav poduhvat - iskrena je blogerka. (Espreso.co.rs/B92.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.