NAJVERNIJA ŽENA ZODIJAKA: Horoskopski znak koji je najviše veran i odan ljudima
Ovaj horoskopski znak je veoma lojalan, Foto: Pixabay

da li je to vaš znak?

NAJVERNIJA ŽENA ZODIJAKA: Horoskopski znak koji je najviše veran i odan ljudima

Žena ovog horoskopskog znaka blage je naravi, ali to ne znači da njom možete manipulisati

Objavljeno:

Snaga ovog horoskopskog znaka leži u dva pobednička kvaliteta koja poseduje - osećajnosti i strpljivosti.

Žena ovog horoskopskog znaka blage je naravi, ali to ne znači da njom možete manipulisati o mnogim temama ima čvrsta mišljenja koja se teško mogu promeniti a ako neko pokuša da "testira" njene granice probudiće njen vatreni temperament.

Ona je Bik! Ipak, žena Bik izbegava pokazivanje svog temperamenta jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i da uživa u prijatnom, pozitivnom okruženju. Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi s naglim promenama. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene već ih izazovu neki spoljni faktori.

Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo verovatno neće dva puta ponoviti istu grešku.

Veze Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurna da je izabrala onog pravog pre nego se obaveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obaveže, to je verovatno zauvek. Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji, od žene Bika će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku je u prirodi da se brine za druge, zbog čega će se u vezi truditi da daje što više sve dok joj je partner odan i veran i dok joj pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu. U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Devicom, Jarcem i Ribom.

Prijateljstvo Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala „najbolje prijateljice zauvek“? Ako ste godinama kasnije i dalje najbolje prijateljice velika je verovatnoća da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, neguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje i ostaje im lojalna. Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvek. Za sreću joj nije potrebna horda prijatelja, njen moto je- kvalitet ispred kvantiteta, i to važi za većinu sfera njenog života, ne samo prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju pre će ignorisati nego započinjati svađu s njima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult24.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.