IMAMO ODNOSE U SOBI PORED BABINE, A JA SAM MNOGO GLASNA: Dečko mi kaže da NISAM NORMALNA!
Espreso Saveta pomaže, Foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO SAVETA POMAŽE

IMAMO ODNOSE U SOBI PORED BABINE, A JA SAM MNOGO GLASNA: Dečko mi kaže da NISAM NORMALNA!

"Ne znam šta da radim i kako da ga ubedim da se opusti"

Objavljeno: 12:38h

Redakciji portala Espreso ovog puta se obratila Marta, koja se nalazi u situaciji koju ne zna kako da reši. Ona želi u potpunosti da se prepusti i uživa u seksu, ali njenom dečku smetaju neke stvari. Espreso Saveta se potrudila da joj pomogne, a ukoliko imate bilo kakav problem, ili želite savet, obratite nam se na mejl espresosaveta@gmail.com.

"Draga Saveta,

Imam 20 godina i živim sa babom. Imam momka već 6 meseci i redovno spava kod mene, u sobi pored babine.Jako sam glasna u seksu što mom dečku jako smeta, ali mene strašno seksualno uzbuđuje kada nas moja baka čuje. Rekao mi je pre nekoliko dana da sam nenormalna zbog toga, ali ja ne vidim zašto je to veliki problem, kad se ni moja baba ne buni i pravi se da nas ne čuje. Ne znam šta da radim i kako da ga ubedim da se opusti pred babom.

Marta"

Savet: Draga Marta, najbitnija stvar u seksu je da uživaju obe strane. Ukoliko bilo ko od partnera radi nešto na silu, kako bi zadovoljio drugu stranu, ili ispunio želje koje mu se ne ispunjavaju, takav odnos je osuđen na propast. Kada prođe "slepilo" koje sa sobom nosi zaljubljenost, prestaće da radi stvari koje mu se nisu radile, a samim tim će i druga strana, koja je navikla da joj se ispune sve želje, biti nezadovoljna.

U tvom slučaju, moraš razumeti dečka, jer većini takva situacija ne bi bila nimalo prijatna. Takođe, verujem da ni tvoja baka, iako se pravi da ne čuje, nije oduševljena kada se to dešava u sobi pored nje, ali verovatno ne želi da kvari odnos sa tobom.

Mlada si, a otkrivanje raznih čari seksualnog života je tek pred tobom. Probaj nešto drugo, u čemu će i tvoj dečko uživati. Ukoliko je on pod konstantnim pritiskom zbog bake, nije opušten, a samim tim je i seks gori nego što bi mogao da bude.

Probajte nešto novo, što nikoga ne uznemirava i čini tvog dečka opuštenim, i sigurno će ti biti još bolje!

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Snežana Dakić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.