SVAKO IMA ANĐELA ČUVARA: Ovo su znakovi kada je uz vas
Svi imamo anđela čuvara, Foto: Pixabay

lepo verovanje

SVAKO IMA ANĐELA ČUVARA: Ovo su znakovi kada je uz vas

Imate li osećaj kao da niste sami u sobi?

Objavljeno:

Kako rastemo i upoznajemo surovost sveta, sve manje verujemo u priče o anđelima. Međutim, da li vam se nekad dogodilo da ako ste sami u prostoriji, osetite nečije prisustvo ili vam se učini da vas neko doziva? Nemojte se plašiti, to vam samo anđeli poručuju da su tu i da brinu o vama.

Evo nekoliko primera kako da primetite da je neko tu s vama, a da se ne uplašite. NAGLA PROMENA TEMPERATURE Obično ljudi osete da je odjednom u prostoriji u kojoj sede toplo, ili imaju osećaj da postoji neka aura koja ih okružuje. To je znak da je anđeo u blizini. Osim toga, može se osetiti nagli osećaj jeze ili golicanja po vratu.

MISTERIOZNI, NEOBJAŠNJIVI MIRIS To je obično miris koji niste osetili i nećete moći identifikovati. RAZLIČITA SVETLOST U SOBI Ako vidite zrake svetla koji dopiru s drugog kraja sobe ili primećujete senke, to je još jedan od znakova da je vaš anđeo čuvar u blizini, Ipak, ne plašite se, nećete ga videti sve do trenutka dok vi to ne zaželite.

Anđeo
Anđeo foto: Pixabay

ČUJETE GLASOVE KOJI POKUŠAVAJU NEŠTO DA VAM KAŽU Ako je glas u vidu šapata ili nejasan, pošaljite mentalnu poruku anđelu da priča glasnije i nemojte odmah da pomislite da je to što čujete samo plod vaše mašte. BELA PERA KOJA SE POJAVLJUJU NA MESTIMA GDJE NE TREBA DA BUDU Ovo je pravi znak da su anđeli s vama i da su spremni da odgovore na vaše molitve.

POJAVLJUJU SE U SNU S REŠENJEM VAŠIH PROBLEMA Ujutru ćete se sigurno osećati pozitivije i samouverenije. IMATE OSEĆAJ DA JE JOŠ NEKO S VAMA U SOBI Moguće je da osetite kao da je neko upravo prošao pored vas ili pak da stoji tik uz vas. Anđeli će nekad jednostavno svoje prisustvo učiniti i više nego očiglednim. Da li vam se nekad dogodilo da se nalazite u prodavnici i ne možete da se odlučite između dve stvari, ili dve knjige, i da odjednom to nešto sklizne s police, a da ga niste ni dotakli?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult24.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.