SREĆA I NOVAC NA POMOLU: Ovi horoskopski znakovi će imati sreće u martu
Njima će se sreća osmehnuti, Foto: Pixabay

da li je to vaš znak?

SREĆA I NOVAC NA POMOLU: Ovi horoskopski znakovi će imati sreće u martu

Ali ako slučajno niste na ovoj listi, samo treba da se potrudite da ih prepoznate.

Objavljeno:

U martu su zvezde su se pobrinule da nekim znakovima obezbede bolje uslove za sticanje para.

Ali ako slučajno niste na ovoj listi, samo treba da se potrudite da ih prepoznate. BLIZANCI

Puno novih prilika koje vam se nude mogu da unaprede vašu karijeru, poslovne uspjehe, društveno profesionalni status i da vam donese željeni uspeh u martu 2018. godine.

Merkur, vladar Blizanaca, prolazi kroz kuću karijere i prestiža Blizanaca početkom meseca, a zatim, nakon 6. marta prelazi u srećnu 11. kuću Blizanaca. Dodajmo tome i predivno društvo Venere koje Merkur ima. Dok je Venera je Mala Sreća i donosi vam sreću, profitabilne saradnje, novac i podršku.

Povrh svega, zato što je uključena 11. kuća, vaša je sreća udvostručena i budite sigurni u to da vas publika voli, odlično ćete se uklapati u sredine i grupe ljudi s kojima delite iste interese ili ciljeve. Imaćete naklonost nadređenih, sledbenika, fanova, i svojih prijatelja. Trigon kojeg formiraju Sunce (smešteno u kući karijere Blizanaca) i Jupiter (Velika Sreća! – smešten u vašoj kući posla) obećava značajna postignuća, najverovatnije u drugoj dekadi meseca.

DEVICA

Bićete jako zadovoljni saradnjom tokom marta 2018. godine, što vam donosi trigon između Jupitera, vladara kuće karijere Device i ponosnog Sunca, smeštenog u kući partnerstva Device. Bićete uspešni u komercijalnim poslovima, u poslovima za koje je komunikacija ključna ili onim poslovima za koje morate aktivirati vaš um ili ruke. Na putovanjima ćete imati sreće, a pregovori donose zavidne rezultate. Puno ćete raditi na ciljevima vezano za dom, imovinu, izgradnju, poljoprivredu i prirodne izvore. Korak po korak i stvari vezane za novac postaju sve jasnije i jasnije; dobit dolazi preko drugih (partnerstva, rodbina i slično) ili preko financijskih institucija. Mogli bi dobiti dar ili privući sponzore.

VAGA

Sa Suncem u kući posla Vage, kroz prve dve dekade marta 2018. godine imaćete priliku za isticanjem, jačanjem vašeg uticaja, imaćete više slobode u donošenju odluka oko stvari vezanih za vaš profesionalni život i više će vas ceniti. Zaista bi mogli da postignete sjajne rezultate koji ne samo da vam mogu doneti slavu, nego i novac, zahvaljujući trigonu koji prave Sunce i Jupiter, Velika Sreća, koji je smešten u novčanoj kući Vage. Timski rad, saradnje i partnerstva donose vam udobnost i prednost. Možda ćete potpisati novi ugovor, sklopiti novu saradnju ili obnoviti staru na konstruktivniji način. U drugom delu meseca više pažnje moraćete da posvetite domu.

VODOLIJA

Trigon koji prave Jupiter, Velika Sreća, smešten u kući karijere Vodolije i Sunce, smešteno u vašoj kući novca, donosi vam mogućnost ostvarenja uspeha na polju posla i sreću kada se radi o novčanim pitanjima kroz prve dve dekade marta 2018. godine. Ovo je jedan od onih perioda u godini kada se obećanja Jupitera ostvaruju i donosi vam rezultate zbog kojih ćete biti ponosni. Vaš uspeh neće se svima svideti i neki će pokušati da vam stanu na put. Pripazite sa dogovorima iza zastora, posebno u drugom delu meseca! Osim toga, mart maksimalno podstiče vaš intelektualni potencijal, donosi vam vredne informacije i sjajne ideje i povoljan je za pregovore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult24.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.