VELIKA SNIŽENJA U TRAVELLANDU: EGZOTIČNI DUBAI PO CENI VEĆ OD 339 €! PLUS DODATNI POPUST I DO 70 € PO OSOBI
Foto: Promo

PUTOVANJE IZ SNOVA

VELIKA SNIŽENJA U TRAVELLANDU: EGZOTIČNI DUBAI PO CENI VEĆ OD 339 €! PLUS DODATNI POPUST I DO 70 € PO OSOBI

Ova oaza luksuza je nikad bliža, zahvaljujući ,,Travellandu”

Objavljeno: 16:52h

Ono što je do pre nekoliko decenija bila pustinja, danas je raj na zemlji! Neverovatni Dubai, preko turističke agencije ,,Travelland”, dostupan je i vama po ceni već od 339€. U Dubaiju vas čeka nebrojeno mnogo lokaliteta i atrakcija, a ovde ćemo vas podsetiti na samo neke od njih.

Ovaj futuristički grad će vam pružiti sve što ste ikada želeli - idealan spoj prirodnog i urbanog, starog i novog, orijentalnog i evropskog. Svi vi koji ste mislili da je Dubai nedostižan - varate se! Ova oaza luksuza je nikad bliža, zahvaljujući ,,Travellandu”.

U ,,Travellandovoj” ponudi na raspolaganju stoje fenomenalni hoteli u Dubaiju sa 4 ili 5 zvezdica - Hilton, Sheraton, Habtoor, Crown Plaza, Dukes i mnogi drugi, a pravo vreme za rezervaciju ovog putovanja iz snova je upravo danas! Broj noćenja u ovim renomiranim hotelima Dubaija sami birate - za manje od 5 noćenja ,,Travelland” odobrava popust od 50€ po osobi, a za 7 i više noćenja ostvarujete pravo na popust i do 70€ po osobi. Ovaj sjajan popust traje do 08. marta.

Dubai je u ,,Travellandu” dostupan i za uskršnje praznike u periodu od 06. do 11. aprila po ceni već od 439€, kao i u periodu od 06. do 14. aprila po ceni već od 509€.

Ukoliko se još uvek dvoumite da li je ovaj egzotični grad na obali Persijskog zaliva pravo odredište za vas, evo još razloga koji će vam pomoći da prevagnete u korist Dubaija: prelepe duge peščane plaže, sačinjene od najfinijeg peska, preko 300 sunčanih dana godišnje, a iznad ovih prostranstava izdižu se najneverovatnije građevine koje ste ikad videli – poslovni kvartovi, luksuzni hoteli, oblakoderi među kojima se ističe čuvena Burdž Kalifa, šoping molovi u kojima šoping groznica nikad ne prestaje, i nebrojeno zabavnih i tematskih parkova kakvi ne postoje nigde drugde u svetu.

U Emiratima se vodi računa i očuvanju životne sredine, tako da ne nedostaje ni bašti, parkova i zelenih oaza u gradu, kao kontrast graditeljskoj maniji na drugoj strani. U čudesnim baštama Dubaija možete videti čitave građevine napravljene od cveća. Uz to, religija je ovdašnjem stanovništvu mnogo važna, kao i očuvanje islamske kulture pred najezdom evropskog stanovništva, stoga, Dubai, svoje spomenike kulture brižljivo čuva - džamije, muzeje, galerije, starinske kvartove i islamske kulturne centre. Upravo ovi lokaliteti svedoče o tome kakav je zapravo bio iskonski Dubai, pre nego što je postao metropola svetskog renomea!

Ako ste spremni za ovakvo iskustvo, da zaboravite sve što ste do sada videli i znali o ovom delu sveta, da magija Dubaija ne bude samo mit o kome ćete slušati, već nešto što možete da kažete da ste iskusili i u čemu ste uživali svim svojim čulima – sada je pravi trenutak! Ne zaboravite na fenomenalne popuste sa kojima možete uštedeti i do 70€ po osobi, koje vam daje ,,Travelland”, za rezervacije do 08. marta.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.