Spavala sam sa sestrom svog muža i nije mi žao, pokazala mi je nešto...
Spavala je sa sestrom svog muža i nije se pokajala, Foto: Profimedia

ISPOVEST

Spavala sam sa sestrom svog muža i nije mi žao, pokazala mi je nešto...

Ova žena nije ni znala šta voli, dok nije sve probala

Objavljeno:

Iz nekog razloga čitatelji vole da dele s časopisima svoje problematične seksualne priče. Britanci imaju svoju "Dear Deidre" koju čitatelji pitaju za savete kad zastrane, a australijski "Woman's Day" objavljuje "stvarne životne priče". Poslednja koju su objavili tiče se žene, muža i njegove sestre.

"Piter je moja prva ljubav, upoznala sam ga nakon srednje škole na 18. rođendanu prijateljice. Nisam imala iskustva s momcima pa sam bila sramežljiva, ali on je bio brbljiv i harizmatičan pa mi nije bio problem da pričam s njim. Te večeri pričali smo satima, a posle mi je bilo žao što nisam uzela njegov broj telefona. Nisam bila sigurna u sebe i mislila sam da je sve bilo samo prijateljski i da ne želi opet da me vidi.. Na veliko iznenađenje, pozvao me sledećeg dana.

Pozvao je nekoliko prijatelja koji su bili na žurci dok nije dobio moj broj. Nikad nisam imala dečka, ali Piter je bio sve čemu sam se nadala. On je tada imao 22 i bio je stariji od mene. Radio je kao električar, imao je najslađi osmeh koji sam videla i zaljubila sam se u roku od nekoliko nedelja. Mislila sam da je savršen "materijal" za muža. Bio je visok, mišićav, zgodan i slagala sam se s njegovom porodicom. Rekao mi je da želi da kupi stan kad završi pripravnički.

Piter je bio sve čemu se nadala
Piter je bio sve čemu se nadala foto: Profimedia

Zabavljali smo se tri godine dok sam studirala. Naša veza nije bila fizička niti smo razmenjivali nežnosti u onoj meri u kojoj sam ja htela, ali nisam imala prethodnih veza pa nisam znala da li je to normalno. Piter je bio tipičan frajer iz kvarta, bio je toliko galantan da je plaćao večere, brinuo za mene, vozio me na zabave i dolazio po mene, ali nikad nije bio nežan, a seks je bio kratak i usmeren samo na jedno. Ubrzo nakon što sam završila fakultet, venčali smo se. Zaprosio me je na večeri nakon promocije, ispred naših prijatelja i porodice. Moji roditelji bili su presrećni, a ja jako uzbuđena. Nakon venčanja kupili smo kuću i počeli da živimo zajedno. Nakon medenog meseca njegova mlađa sestra došla je kod nas. Ona je mojih godina, ali studira u Sidneju pa smo se dosad srele svega nekoliko puta. Vratila se kući kako bi našla posao, a Piter joj je rekao da može da ostane kod nas.

Bilo je očigledno da imaju iste gene, bila je prelepa, s velikim plavim očima i jednako samouverena kao on. U početku sam bila nervozna što je tu, ali sam brzo shvatila sa smo slične. Gledale smo filmove nakon što bi Piter umoran od posla otišao da spava. Jedne od tih večeri pitala sam je da li ima dečka, a ona se nasmejala i rekla da se njena porodica pravi da to nije istina. Nisam razumela, pa mi je rekla da je lezbejka i da njena porodica to ne prihvata. Bila sam iznenađena, niko to nije ni spomenuo.

Nekoliko nedelja kasnije je to opet spomenula. Pitala me jesam li ikada bila sa ženom, a priznala sam joj da sam samo bila s njenim bratom. Nikad nisam pomišljala na to da ga prevarim. Rekla mi je da je iznenađena jer sam prelepa.

Da li mi se udvarala? Pre nego što sam se snašla, ljubile smo se.

Bila je nežna, što je bilo nešto što dotad nisam doživela. Završile smo u njenoj spavaćoj sobi. Nakon svega ušunjala sam se u krevet kod muža. Nisam se uopšte osećala krivom.

Kejti mi je pružila nešto što muž ne bi mogao da mi pruži, a ako ne zna za to, neće ga povrediti. Kejti je na kraju kod nas bila nekoliko nedelja, a kad je dobila posao, odselila se. Nikad to više nismo ponovile, ali na porodičnim večerama razmenjujemo vragolaste osmehe i namigivanja", opisala je žena.

BONUS VIDEO: Espreso u obilasku Đavolje Varoši

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.