IGRAČKE ZA ODRASLE DO 2.000 DINARA: Uz njih ćete se zabaviti, bez obzira na godine!
Zabavite se kao da ste dete, Foto: Profimedia

Fantastični predlozi

IGRAČKE ZA ODRASLE DO 2.000 DINARA: Uz njih ćete se zabaviti, bez obzira na godine!

Obradujte sebe, ili neku dragu osobu, koja će vam ovaj poklon dobro upamtiti

Objavljeno: 16:03h

Ukoliko ste zaljubljenik u tehniku, imamo sjajne predloge za vas, koje ne smete da propustite! Pogledajte fenomenalne predloge, koji će vam olakšati mnoge muke, zabaviti vas, bez obzira na godine, a koji su ujedno spoj kvaliteta, pristupačne cene i poslednjeg trenda. Obradujte sebe, ili neku dragu osobu, koja će vam ovaj poklon dobro upamtiti!

Ono što je većina iskusila, je brzo pražnjenje baterije na laptop računaru i traženje odgovarajućeg punjača. Ovaj punjač je univerzalni punjač za laptop računare, 96 W, sa 8 adaptera za razne vrste laptopova i sa izlaznim naponima od 12/15/16/18/19/20/24 volti, koji se podešavaju sa kliznim prekidačem. Njegova cena je 1499 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Univerzalni punjac za Laptop 96w
Univerzalni punjac za Laptop 96w foto: Promo

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv na dodir – je sjajan predlog! Ova stvarčica je veoma korisna, kvalitetna i vrlo pristupačna! Sat se povezuje preko Bluetooth i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Sat ima sledeće mogućnosti(funkcije): primanje i biranje poziva sa telefona preko sata, čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata, upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti), slusanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata, upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata i još mnogo drugih! Cena sata je neverovatnih 1499 rsd, možete ga odmah poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Smart Watch Bluetooth-Pametan sat
Smart Watch Bluetooth-Pametan sat foto: Promo

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

3D VIRTUALNE Naocare VR Box
3D VIRTUALNE Naocare VR Box foto: Promo

Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša i POZADINSKIM OSVETLJENJEM – je nešto potpuno novo! Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone (uz tastaturu se dobija kabl za punjenje). Jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Namenjna je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove (dobro dođe kada se lap top priključi na projektor), takođe radi na sony playstation-u, Xbox-u. Domet je 10-15 metara. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16mm. OVDE možete poručiti bežičnu tastaturu, po ceni od 1999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

  71lwXVnA2eL Bežična MINI TASTATURA sa pozadinskim osvetljenjem
71lwXVnA2eL Bežična MINI TASTATURA sa pozadinskim osvetljenjem foto: Promo

Auto kamera je svakom neophodna! Auto kamera za snimanje vožnje 2.7 LCD, 1080p će biti vaša omiljena stvarčica. Ona ima HD sočivo, 2.7 inchi displej, sadrži detektor pokreta, senzor za noćno snimanje. G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak. Kamera takođe snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik). Podržava kartice do 32GB, a kamera automatski snima kada se upali auto. Paket sadrži kameru, nosač, auto punjač i uputstvo . Cena kamere je samo 1999 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Auto kamera za snimanje vožnje 2.7 LCD, 1080p
Auto kamera za snimanje vožnje 2.7 LCD, 1080p foto: Promo

Još jedne sjajne naočare! Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Karakteristike naočara: lepo dizajnirane i moderne; mogu se nositi preko naočara sa dioptrijom; pogodne i za muškarce i za žene. Cena je samo 1049 rsd, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Naočare za vožnju HD Vision DVA PARA
Naočare za vožnju HD Vision DVA PARA foto: Promo

Želite da nešto snimite, a da vas niko ne vidi? Ova stvarčica će vas oduševiti! Špijunska kamera u obliku ključa služi za snimanje videa, fotografisanje, ili snimanje tonskog zapisa. Rezolucija videa je 640×480 VGA, rezolucija slike je 1280×1024. Podržava mmc karticu do 16gb. Veoma je jednostavna za korišćenje. Ima ugrađenu bateriju u pakovanju dobijate i USB kabal za punjenje. Cena je 1799 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Špijunska kamera ključ
Špijunska kamera ključ foto: Promo

Ukoliko volite muziku i dobar zvuk - MegaBass Bluetooth zvučnik je sve što vam je potrebno! Kompaktan i snažan(megabass) je lako prenosivi zvučnik za povezivanje preko bluetooth-a. Idealan je za povezivanje sa mobilnom telefonom, bežično putem bluetooth- a ili putem kabla. Poseduje slot za mikroSD kartice, USB i FM prijemnik. Čita MP3 files sa memorijske kartice ili USB. Wireless konekcija je do 10 metara udaljenosti pomoću Bluetooth-a. Uz zvučnik dobijate kabl kojim ga možete puniti preko USB ili vašeg punjača za mobilni. Takođe može se puniti preko bilo kog micro USB punjača. Njegova cena je 1799 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

MegaBass Bluetooth zvučnik FM/MP3/USB/MICRO SD
MegaBass Bluetooth zvučnik FM/MP3/USB/MICRO SD foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.