TURISTIČKA SENZACIJA! VELIKA AKCIJA SAMO U TRAVELLANDU! Upoznajte rajski grad Dohu i egzotičnu Grčku! POKLANJAMO 10.000 DINARA!
Travelland vas vodi u Katar, Foto: promo

rezervišete svoj odmor ovog vikenda

TURISTIČKA SENZACIJA! VELIKA AKCIJA SAMO U TRAVELLANDU! Upoznajte rajski grad Dohu i egzotičnu Grčku! POKLANJAMO 10.000 DINARA!

Ovog vikenda turistička agencija Travelland organizuje veliku Happy Weekend akciju putem koje možete ugrabiti neverovatne popuste na putovanja

Objavljeno: 10:04h

Ovog vikenda turistička agencija ,,Travelland” organizuje veliku Happy Weekend akciju putem koje možete ugrabiti neverovatne popuste na putovanja! Obezbedite sebi popuste u vrednosti od 3, 5, 6 ili čak do 10.000 dinara za odmor u Dohi – glavnom gradu Katara, na egzotičnim destinacijama ili u Grčkoj! Sve što trebate da uradite jeste da rezervišete svoj odmor ovog vikenda i uštedećete!

Poslednjih godina se sve više ljudi i iz naše zemlje odlučuje da poseti egzotične destinacije pre svega zbog veoma povoljnih cena za tako daleka putovanja. Jedna od destinacija koja je sve popularnija jeste Doha. Doha je prestonica zvanično najbogatije države na svetu – Katara. Kao veoma atraktivna destinacija za ljubitelje modernih gradova i luksuza turistički je posećena tokom cele godine. Ipak, najbolje vreme za posetu Dohe je tokom zime i proleća kad je i vrhunac sezone.

 Turistička agencija Travelland
Turistička agencija Travellandfoto: promo

Od ovog meseca turistička agencija ,,Travelland” je u svoju široku ponudu egzotičnih destinacija uvrstila i prestonicu Katara a zbog sve veće popularnosti naglašavaju da je upravo Doha destinacija godine. Baš iz tog razloga ,,Travelland” ovog vikenda organizuje velike popuste na svoja putovanja a za sve vas koji se odlučite da posetite Dohu ,,Travelland” je izdvojio čak do 10.000 dinara popusta!

 Doha, Katar
Doha, Katarfoto: promo

Iako nije velika, Doha može mnogo toga da ponudi za uživanje i opuštanje. Klimatizovan fudbalski stadion, klizalište na 45 stepeni i bazen za konje, neka su od mesta koje turisti mogu da vide samo u Kataru. Ukoliko poželite najkvalitetnije masline iz Tunisa ili možda urme iz Vavilona, kafu iz Brazila, originalnu grčku fetu ili škotskog lososa na pravom ste mestu! Sve to imate u najbogatijoj zemlji sveta!

 Doha, Katar
Doha, Katarfoto: promo

U svojoj ponudi za posetu Dohi ,,Travelland” ima mnogobrojne hotele iz kategorije četiri i pet zvezdica poput InterContinental hotela, Radisson Blu, Hilton i Warwick hotela.. a tokom februara, marta i aprila organizuje i svakodnevne polaske. Po vašem izboru možete ostati 5, 6, 8 ili 10 dana.

Pored popusta koji ide i do 10.000 dinara koje ,,Travelland” daje svima onima koji se odluče da posete Dohu, ovog vikenda uštedeće i oni koji se odluče za sledeće aranžmane:

 Doha, Katar
Doha, Katarfoto: promo
  1. 6 000 dinara popusta za egzotične destinacije ( U.A.E., Kuba, Bali, Tajland, Maldivi, Vijetnam, Mauricijus, Sejšeli, Jamajka),
  2. 5 000 dinara popusta za rezervaciju hotelskog smeštaja u Grčkoj čija je vrednost veća od 2000 evra
  3. 3 000 dinara popusta za rezervaciju bilo kog hotelskog smeštaja u Grčkoj iz ,,Travellandove” ponude.
 Doha, Katar
Doha, Katarfoto: promo

Požurite i ne propustite odlične ponude i velike popuste sa kojima možete uštedete i do 10.000 dinara! ,,Travelland” će zbog Happy Weekend-a biti otvoren i u nedelju 28. januara!

 Doha, Katar
Doha, Katarfoto: promo

Svi zainteresovani za pomenuta putovanja mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/ ili lično u prostorijama agencije u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

foto: promo
 Doha, Katar
Doha, Katarfoto: promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.