Za sreću, zdravlje i blagostanje ova jela morate imati na novogodišnjoj trpezi (FOTO) (GIF)

ZDRAVLJE NA USTA ULAZI

Za sreću, zdravlje i blagostanje ova jela morate imati na novogodišnjoj trpezi (FOTO) (GIF)

Raskošna gozba ne bi trebalo samo da vas nahrani već i simbolikom da vam obezbedi najbolje stvari za sledeću godinu, zato pazite šta jedete
Objavljeno: 11:55h

Bogata novogodišnja trpeza nema za cilj samo da nahrani, već svako jelo treba da bude pažljivo odabrano jer sa sobom nosi određenu simboliku sreće, napretka i blagostanja. Pored već tradicionalne ruske salate, svinjskog pečenja, kupus salate i torte, na trpezi bi svoje mesto trebalo da nađu i riba i grožđe. 14 najlepših fotografija koje prikazuju hranu na potpuno drugačiji način (FOTO) Ovo su namirnice koje treba da budu na trpezi. Grožđe Grožđe je, simbol zdravlja i jačine, pa se preporučuje da pojedete nakon ponoći tačno 12 zrna grožđa, za svaki mesec po jedno, kako biste u predstojećoj godini svakog meseca bili zdravi.

Izmiksujte ova tri sastojka i virusi vam neće moći ništa! (FOTO) Riba Za novogodišnju noć još uvek traje post, riba bi trebalo da se nađe na vašoj trpezi. Ona simboliše nesmetano kretanje, kretanje bez prepreka, pa vam nagoveštava laganu godinu u kojoj će svi poslovi ”plivati”. Ako vam se skupi mozak, jedite ribu! (FOTO) Svinjsko meso Svinjsko meso je simbol izobilja i bogatstva.
Kupus salata Zbog svoje zelene boje simboliše harmoniju prirode i dobre sreće, takođe i dugovečnost. Torta Zbog same svoje strukture koja sadrži puno šećera, torta je simbol slasti. Potrudite se da torta bude od što bogatijih sastojaka kako bi u predstojećoj Novoj godini bilo što više slasti. Čokoladno savršenstvo za samo 10 minuta: Oreo keks torta sa Nutelom (RECEPT) (VIDEO) Piletina Ono što se nikako ne preporučuje na novogodišnjoj trpezi jeste meso od pernatih životinja, jer one imaju krila i simbolišu sreću koja napušta. (Espreso.co.rs / Izvor: opanak.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.