NOVOGODIŠNJA NOĆ MOŽE IZ KORENA DA VAM PROMENI ŽIVOT! Ovi RITUALI će vam doneti BRDO NOVCA! Kintu privlače kao MAGNET! (FOTO)
Foto: Pixabay.com

provereno radi!

NOVOGODIŠNJA NOĆ MOŽE IZ KORENA DA VAM PROMENI ŽIVOT! Ovi RITUALI će vam doneti BRDO NOVCA! Kintu privlače kao MAGNET! (FOTO)

Ovih 10 rituala će vam pomoći da privučete novac u sledećoj godini.

Objavljeno:

1. januar se bliži. Ko ne bi želeo da se “kupa “ u novcu i to što pre. Srećom, novogodišnja noć je blizu, a upravo ona ima neverovatnu moć i snažnu energiju koja vam može radikalno promeniti život. Da li želite da Nova godina bude produktivna za vas, pogotovo na novčanom polju?

Ovih 10 rituala će vam pomoći da privučete novac u sledećoj godini.

Torbica za prikupljanje novca

Pripremite žutu, crvenu ili zlatnu torbicu. Stavite unutra 12 zlatnih novčića i zakačite je na jelku. Takav jednostavan ritual će vam pomoći da ostanete finansijski uspešni tokom cele godine.

Dve odevne kombinacije

Ako imate priliku, pobrinite se da u novogodišnjoj noći imate dve odevne kombinacije. U jednoj treba da provedete "prošlu godinu" - period do ponoći, a u drugoj ćete se upoznati sa Novom godinom. Ovaj ritual će doprineti vašem uspehu u svim poljima.

foto: Pixabay.com

Novac

Ovaj vrlo duhoviti ritual vrlo brzo može da privuče potrebnu količinu novca u vašu kuću. Uoči Nove godine, nacrtajte markerom na đonu cipele količine koju biste želeli da primite u bliskoj budućnosti. Sada će vam novac u bukvalnom smislu došetati.

Kupanje u novcu

Uoči Nove godine, kada se kupate, dodajte nekoliko novčića u kadu zamišljajući kako dobijate veliku količinu gotovine. Ako je ovaj ritual praćen aromaterapijom, rezultat će vas zadovoljiti mnogo ranije nego što očekujete.

Igračka na božićnom drvetu

U novogodišnjoj noći, pored ukrasa zapišite želju za novcem na papiru (poželjno crvenom olovkom). Stavite papirić u bilo koju igračku božićnog drveta. List sa željom treba ostati u igračkama do sledeće godine. Tada će vas cele godine pratiti finansijski uspeh.

foto: Pixabay.com

Svečani sto

Prilikom pripreme svečanog stola postavite ispod stolnjaka u sredinu stola zlatnik. Kovanica bi trebalo da ostane na stolu do kraja praznika, nakon čega treba staviti u torbicu i nositi kao amajliju.

foto: Pixabay.com

Jelka na jugoistoku kuće

Prema Feng šui-ju je poznato da jugoistočna strana kuće ima povoljan uticaj na finansijski rast.

Magnet za novac

Da biste u novoj godini privukli novac kao magnet, uoči Nove godine, postavite magnet na božićno drvo, ispod ili blizu njega. Može biti običan magnet ili magnet sa frižidera na kome se prikazuje novac.

Godina psa

Kupite unapred povodac (psa ili igračku) i zatim stavite pod stablo. To je sve. Sada će novac tokom cele godine biti u vašim rukama.

Poklonite nešto sebi

U prvoj nedelji januara obavezno sebe razmazite nečim prijatnim. To može biti kupovina stvari o kojoj ste sanjali dugo ili odlazak na neko lepo mesto.

foto: Pixabay.com

Bonus video:

PRUŽI RUKU: HTELI SMO DA IM PRUŽIMO RUKU I BUDEMO FINI, ali su nam oni očitali lekciju!

(Espreso.co.rs / Ženskimagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.