Koji si član kraljevske porodice prema horoskopskom znaku? (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

vaše visočanstvo

Koji si član kraljevske porodice prema horoskopskom znaku? (FOTO) (GIF)

Da li ste princ, kraljica ili princeza? A možda ste i grofica ili vojvoda...

Objavljeno:

Rasteraj sve te rospije oko njega! Posesivni gest koji poručuje - On je moj muškarac! (FOTO) (GIF)

Da li ste princ, kraljica ili princeza? A možda ste i grofica ili vojvoda... Proverite koji horoskopski znak delite sa članovima kraljevske porodice i koje osobine delite?

foto: AP / Sang Tan

1. Ovan

Princeza Judžin je Ovan i šesta unuka kraljice. ćerka je princa Andrjua i Sare, vojvotkinje od Jorka. Podržava brojne dobrotvorne organizacije i trenutno radi kao redovan saradnik u galeriji umetnosti u Londonu. Rođena je 23. marta 1990.

foto: AP / Michael Sohn

2. Bik

Kraljica Elizabeta II je Bik i glava kraljevske porodice. Sada je na prestolu neverovatne 64 godine! Kraljica Elizabeta II voli pse korgije i konje, izrazito je popularna, a njena popularnost među britanskim narodom dosegla je 90% u vreme njenog Dijamantnog jubileja.

foto: giphy

3. Blizanci

Princ Filip poznat je po svojoj šarmantnoj ličnosti. U dobi od 96 godina, on je najstariji muški član kraljevske porodice, rođen je 1921. u Grčkoj i preselio se u London u tinejdžerskim godinama, a zatim je služio u mornarici. Godine 1947. oženio se kraljicom Elizabetom II, a par je dobio četvero dece - princa Čarsa, princezu Anu, princa Endrjua i princa Edvarda.

foto: EPA / Matt Holyoakcamerapress Hando

4. Rak

Princ Vilijam ili vojvoda od Kobrodža, najstariji je sin princa Čarlsai pokojne princeze Dajane. Drugi je u liniji nasleđivanja britanskog kraljevskog prestola nakon svog oca. Služi kao pilot spasilačke službe u kraljevskom ratnom vazduhoplovstvu. Ujedno je i zapovednik Kraljevske mornarice za Škotsku i zapovednik za podmornice. Sledio je humanitarni put svojih roditelja, posebno na polju osvešćivanja i zaštite od HIV-a i AIDS-a i na području zaštite okoline. Pokazao je i posebnu želju da pomogne u Africi.

foto: giphy

5. Lav

Megan Markl je američka glumica koja će ući će u istoriju kao prva osoba dvojne rase koja će postati deo britanske kraljevske porodice. Megan je strastvena feministkinja i humanitarka što je čini savršenim parom princu Hariju koji je takođe značajno angažovan na humanitarnom polju. Prema njegovom mišljenju, nju bi svakako volela i njegova pokojna majka princeza Dajana.

foto: EPA / Nigel Roddis

6. Devica

Devica princ Hari je mlađi brat Viljama. Dugo je u javnosti bio poznat po svojoj zabavnoj prirodi. Ali on ima i ozbiljnu i humanitarnu stranu. Služio je u Avganistanu sa vojskom i dugo je bio posvećen vojnoj karijeri. Voli da igra polo i ragbi. Otvorio je humanitarno udruženje u Africi ‚‚Sentebale" za posebnu decu koja su HIV pozitivna. Princ Hari je aktivan i na drugim humanitarnim područjima. Ovih dana puni portale i naslovnice novina zbog veridbe sa Meghan Markl.

foto: giphy

7. Vaga

Princ Edvard, vojvoda od Kenta, unuk je kralja Džordža V. i kraljice Meri. Vojvoda od Kenta je već 75 godina. Rođen je 1935. godine. Više od 50 godina radio je za kraljicu i predstavljao je u zemljama Komonvelta kada ona nije mogla ići. Gotovo 30 godina bio je predsednik Engleskog fudbalskog udruženja. Ima troje dece.

foto: AP/ Ben Stansall

8. Škorpija

Škorpion Čarls, princ od Velsa je najstariji sin kraljice i princa Filipa. Princ Čarls se venčao kamilom Parker-Bouls, sada poznatu kao vojvotkinju od Kronvila. Par deli mnoge hobije. Vole muziku i prikupljaju umetnine. Princ Čarls je takođe strastveni polo igrač.

foto: giphy

9. Strelac

Nijedan član britanske kraljevske porodice nije Strelac, premda je princeza En poznata kao kraljevska princeza jer je jedina kraljičina ćerka. Svoj privatni život čuva podalje od javnosti. Vrlo je strastvena jahačica. Proglašena je portskom ličnošću godine 1970-ih za učestvovanje na Olimpijskim igrama.

foto: AP / Hannah Mckay

10. Jarac

Nekada je bila poznata kao Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, obožavana je u britanskoj javnosti gde je percipiraju kao modnu ikonu i trendseterku. Vojvotkinja je Viljama upoznala na univerzitetu 2003. godine. Njihov odnos je bio podložan velikoj medijskoj pažnji. Jedno vreme su bili u prekidu, ali nakon pomirenja je ubrzo usledila i veridba.

foto: Giphy

11. Vodolija

Sofi, grofica od Veseksa je Vodolija, rođena 20. januara 1965. Udata je za princa Edvarda, najmlađeg kraljičinog sina. Par se venčao 1999. Sofi je do tada radila u PR-u, ali nakon venčanja je napustila svoj posao i pridružila se suprugu u poslovnim avanturama i drugim angažmanima. Par ima dvoje male dece Luis i Džejmsa.

foto: AP / Hannah Mckay

12. Ribe

Princ Edvard, grof od Veseksa je horoskopska Riba, rođen 10. marta 1964. Najmlađe je kraljičino dete i njen treći sin. Imao je produkcijsku kuću koja se bavila snimanjem dokumentaraca i drama, ali često je bio izložen negativnim opaskama britanskih medija zbog korišćenja svoje titule i veza. Njegov produkcijski angažman je nešto bolje dočekan u SAD-u, ali on je ugasio sve svoje firme nakon velikih finansijskih gubitaka. Posvetio se javnim dužnostima.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.