Decembarski broj Men's Healtha  pobeđuje sve strahove!
Foto: promo

prepun avanture

Decembarski broj Men's Healtha pobeđuje sve strahove!

Decembarski broj MH je štivo koje će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i pobedite ih

Objavljeno:

Novo izdanje najvećeg muškog magazina na planeti stiglo je na prodajna mesta. Decembarski broj MH je štivo koje će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i pobedite ih. Novi MH je prepun avanture, kako one u prirodi, tako i one u gradu.

Lik sa naslovne strane novog broja najprodavanijeg muškog magazina u svetu je holivudski junak Rajan Rejnolds. Njegova priča uči nas tome da kreativnost, kao i snaga, mora da se trenira.

U decembarskom broju imate priliku da vidite kako da budete jaki kao drvoseče, a najbolji svetski treneri predlažu drugačije izvedbe dosadašnjih treninga bez kojih se ne može. Otkrivamo vam i tajne savršenog hvatanja tega, kao i to kako da vaše noge pripremite za zimske izazove.

foto: promo

Napravili smo i svojevrsni betl između maslinovog i kokosovog ulja, stoga vam predlažemo da vidite ko je pobedio, kao i da saznate sve ono što niste znali o soli, jer smo u ovom broju istražili koja je to prava mera za korišćenje najvažnijeg začina na svetu da bi bio lek a ne otrov.

Kada je reč o stilu, u ovom broju predstavljamo vam modni rimejk starih dobrih vremena, reinterpretaciju legendarnih vunenih komada, kao i načine da osvežite zimski garderober.

Decembraski broj predstavlja vam i nove outdoor sportove i daje savete za to kako da moć prirode okrenete u svoju korist. MH devojke u ovom broju su glumice Blejk Lajvli i Bojana Ordinačev.

Uživajte u novom broju koji je u prodaji od 30. novembra!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.