Jedan dreamcatcher govori nešto zanimljivo o vama! Koji vam se najviše sviđa? (FOTO)
Foto: pixabay.com

dodir sa višim svetom

Jedan dreamcatcher govori nešto zanimljivo o vama! Koji vam se najviše sviđa? (FOTO)

Poznati su od davnina, ali komercijalna upotreba počinje tek 1960- ih godina, zadatak mu je da vas čuva tokom noći

Objavljeno:

Kamen koji vas najviše privlači, krije jedan jako važan savet za vas! (FOTO) (GIF)

Snovi zauzimaju veliki deo čovekovog života, a na njihova tumačenja se odavnina troši mnogo vremena. Oni su čest motiv u umetnosti, a poznati su i u najranijoj književnosti kao simboli koji najavljuju buduće događaje.

Sve kulture i tradicije imaju različit način na koji tumače snove. Kultura drevnih Indijanaca nije bila drugačija, za njih su snovi dodir sa nekim višim svetom i potrebno ga je sačuvati.

Sama reč dream catcher se povezuje sa drevnim Indijancima, a reč je o predmetu koji je imao zadatak da sačuva spavača od noćnih mora i da ka njegovom umu propusti samo lepe snove.

foto: pixabay.com

1. Dreamcatcher

Konzervativni, verodostojni i istinoljubivi, to su samo neke reči koje vas opisuju. Vi ste druželjubivi i iskreno se brinete za druge. Nakon što dobro upoznate neku osobu, slepo joj verujete i želite da budete pouzdani. Kada je reč o osećanjima, odvojite vreme za procesuiranje i deljenje.

Iako ste dobra osoba, vaše emocije bi vas mogle preuzeti. Možete biti nepristojni i previše emocionalni ili možete biti potpuno indiferentni. Nepredvidivost vas može preplaviti.

foto: pixabay.com

2. Dreamcatcher

Čistoća i jednakost vas definišu. Držite neutralnost oko sebe i motivišete sve oko vas. Tešenje drugih vas teši. U vama je kvalitet koji ne možete sakriti.

Ako vam nešto pođe napako, možda se osećate izolovano, ali ne brinite. To je zato što ste navikli na savršen život. Ali čak i tada možete da zasenite haos.

foto: pixabay.com

3. Dreamcatcher

Optimizam i ekstrovertiranost definišu vašu ličnost. Volite da budete u društvu ljudi toliko da kad ostanete sami počnete da se osećati depresivno. Vi ste najpričljivija osoba u okolini.

Umesto da osuđujete, vi prihvatate ljude upravo onakve kakvi jesu. Pomaganje drugima vas zadovoljava i oni vas vole zbog vaše optimistične energije.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.