Foto: Wieslaw Jarek / Panthermedia / Profimedia
ukus koji osvaja
Ova torta uspeva i početnicima: Recept za kremastu tortu koja se ne peče, spremna je za manje od pola sata
Najbolji recept za brzu Pesak tortu koja se neverovatno lako sprema, a garantuje punoću ukusa.
Objavljeno:
Većina nas je navikla na torte koje se dugo pripremaju, čiji se filovi kuvaju, a kore peku, ali to ne znači da se ne može pronaći i neki dezert koji će se brzo spremiti, a biti podjednako ukusan.
Ovog puta vam predstavljamo recept za Pesak tortu, koja se sprema bukvalno za 20 minuta, potpuno jednostavno.
Sastojci:
- 2 l mleka
- 12 kašika šećera
- 6 pudinga od vanile
- 2 margarina
- 250 g šećera u prahu
- 300 g mlevenog plazma keksa
- 250 kokosa
- 300 g mlevenih oraha
- 3 kesice šlaga
Priprema:
- Prokuvajte mleko sa šećerom, a kad provri, skuvajte puding.
- U ohlađeni puding dodajte dva umućena margarina sa šećerom u prahu.
- Sve dobro sjedinite, pa podelite na tri dela.
- U prvi dodajte keks, u drugi kokos, a u treći orahe.
- Tako i ređajte filove, a gore stavite umućeni šlag.
Bonus video:
(Espreso/Glossy/A.V./prenosi:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




