prijatno
Najbolji pileći paprikaš, pravi ručak za dušu: Tajna je u triku sa posebnom zaprškom, obavezno probajte
Garantujemo da će vaša porodica tražiti tanjir više.
Ako tražite ukus prave, starinske kuhinje, prestanite da tražite! Ovaj pileći paprikaš je jelo koje greje dušu i telo.
Tajna je u triku sa posebnom zaprškom koja daje bogatu boju i gustinu, a u kombinaciji sa mekim mesom i mirisnim povrćem stvara savršenstvo!
Ne otkrivamo tačan redosled dodavanja povrća, ali garantujemo da će vaša porodica tražiti tanjir više! Savršen obrok za hladne dane!
Sastojci
- jedna glavica crnoga luka
- jedna sveža paprika
- jedna veća šargarepa
- tri krompira
- 500 g piletine
- 1 svež paradajz
- lovorov list
- jedna kašičica suvoga suvog začina
- 1 kašičica brašna
- 1 kašičica ml paprike
Priprema
Luk iseckati na sitno, dodati šargarepu i seckanu svežu papriku i sve to lepo izdistati. Kada se to izdinsta, dodati meso, a zatim dodati krompir i preliti vodom. Ostaviti da se to krčka. Kada se ukuva, dodati sečen paradajz.
U jednu činiju dodati jednu kašiku brašna, slatke mlevene paprike i malo suvoga začina. Sipati vode, dobro promešati i sipati u paprikaš, dobro izmešati.
Na kraju dodati lovorov list. Ostaviti da kuva još par minuta i to je ti.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




