uživaćete
Sočniji krompir od ovog nećete pojesti! Toliko je ukusan da ćete OGREBATI TEPSIJU, evo u čemu je trik
Tajna je u triku sa slojevima krompira, pirinča i povrća, natopljenim posebnim začinima.
Danas napravite slojevito jelo iz rerne koje je toliko ukusno da se tepsija ogrebe!
Tajna je u triku sa slojevima krompira, pirinča i povrća, natopljenim posebnim začinima.
Garantujemo da je ovaj krompir najbolji na svetu! Pogledajte video da biste saznali kako se slažu slojevi i kako dobiti onaj vrhunski, sočni ukus!
Potrebno je:
1 tikvica
3 krompira
1 šargarepa
1 sveža paprika
1 veći luk
3 kašike pirinča
1 kašičica suvog začina
ml biber
1 kašika seckanog celera
3 čena belog luka
200 ml vode
malo ulja
Priprema:
Tikvicu oguliti i iseći na krugove, posoliti, ostaviti 10 minuta i ocediti. Krompir oguliti i iseći na krugove. Luk iseći na krugove i staviti u vodu. Šargarepu iseći na tanke krugove i iseckati papriku.
Tepsiju podmazati pa na dno poredati pola krompira i celu tikvicu. U sredinu staviti oceđen luk, šargarepu, seckanu papriku i oprani pirinač . Dodati seckan celer sa belim lukom na listiće pa pokriti sa ostatkom krompira.
U činiju sipati vodu suvi začin, i ml biber izmešati i preliti. Preliti malo ulja i peći na 230 stepeni C sat vremena. Pokriti alum. folijom, a pred kraj otkriti da se zapeče.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!





