Projara, Foto: Bakina kuhinja
prijatno
Najsočnija i najlepša projara na svetu: Zebra šara koja osvaja ukusom i izgledom, bakin recept uspeva svima
Iz bakine kuhinje stiže jođ jedan recept koji će oduševiti mnoge.
Objavljeno:
Recept za ukusnu projaru kojoj niko ne može odoleti.
Potrebno je:
- 4 jaja
- 200 ml jogurta
- 150 gr sira
- 100 ml ulja
- 12 kašila kukuruznog brašna
- 2 kašike hlebnog brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2 kašike ajvara
- 10 briketa spanaća
Priprema:
Umutiti jaja dodati izdrobljen sir, kukuruzno brašno. Izmešati, pa dodati jogurt, hlebno brašno i ulje i sve izjednačiti.
Podeliti na dva dela. U jedan dodati spanać u dugi ajvar pa izmešati. Pleh obložiti pek papirom.
Na sredinu sipati spanać pa na njega ajvar od testa i tako do kraja kao zebra kolač.
Peći na 220 stepeni C 30 minuta, pa smanjiti na 200 peći još 30 minuta Ohladiti pa služiti.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




