obavezno ga spremite
Za ovaj hleb kažu da je čaroban jer nema ni brašna ni glutena! Sav je napravljen od zdravlja
Bogat je semenkama, vlaknima i zdravim mastima, pa će vas držati sitim dugo i dati vam energiju
Ovaj integralni hleb je pravo malo čudo! Neverovatno je jednostavan za pripremu, a u potpunosti je bez brašna i glutena, što ga čini idealnim za sve koji vode računa o svom zdravlju.
Bogat je semenkama, vlaknima i zdravim mastima, pa će vas držati sitim dugo i dati vam energiju.
Sočan, gust i prepun ukusa, savršen je za doručak, užinu ili bilo koji obrok.
SASTOJCI
3 jaja
150 gr ovsenih pahuljica
1 prašak za pecivo
naki himalajske soli
malo suncokretovog i lanenog semena
1 kašiku bundevino seme
150 gr sira
semenli za odozgo za posipanje
PRIPREMA
U činiju izmutiti malo 3 jaja. Dodato ovsene pahuljice možete ih malo na krupno samleti u blenderu /ja nisam/
Ubaciti prašak za pecivo laneno i suncokretovo seme bundevino seme.
Dodati izdrobljeno seme. i sve izjednačiti. Peći u plehu koje ste obložili pek papirom. na 200 stepeni 45 minuta. ako želite da dobijete hrskav hleb. Seći ohladjen.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!





