Prija podelila recept za jelo koje Srbi obožavaju: Prste da poližeš, a caka je u jednoj stvari koju malo ko radi
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NJAM, NJAM

Prija podelila recept za jelo koje Srbi obožavaju: Prste da poližeš, a caka je u jednoj stvari koju malo ko radi

Iako čak i sada izuzetno vodi računa o svojoj ishrani, Aleksandra Prijović punjenim paprikama ne može da odoli

Objavljeno:

Mlada pevačica donosi tradiciju u svojoj novoj objavi. Recept za punjene paprike, koji je nasledila od svoje majke.

Aleksandra Prijović, broji sitno do porođaja i sa nestrpljenjem iščekuje da na svet donese devojčicu. Budući da ne radi, jer se nalazi na trudničkom, ima pregršt vremena da sebi ugađa kod kuće, a jedan od načina jeste pripremanje hrane u kojoj uživa.

Iako čak i sada izuzetno vodi računa o svojoj ishrani, Aleksandra Prijović punjenim paprikama ne može da odoli, te je odlučila da sa pratiocima podeli recept za iste.

- Ne znam da kuvam, ali nedavno sam dobila želju da spremim punjene paprike, a mama mi nije bila tu. I kad je nema ja spremim isto kao što ona spremi - otkrila je Aleksandra Prijović, pa sa pratiocima podelila recept.

Sastojci:

600 g mlevenog mesa

2 glavice crnog luka

100 g pirinča

1 jaje

1 kašika aleve paprike

2 paradajz

12 paprika babur

1 kašika brašna

pola litra paradajz soka

malo ulja, prstohvat soli, biber. suvi biljni začin.

Priprema

Paprike oprati, izvaditi peteljke i očistiti od semenki. Crni luk sitno iseckati i prodinstati ga na malo ulja. Dodati mleveno meso i začine po ukusu. Sve kratko prodinstati pa dodati pirinač i jaje. Ovom smesom puniti paprike. Otvore paprike zatvoriti tankim komadom svežeg paradajza.

01:22

Trudna Aleksandra Prijović stigla na proslavu Žike Jakšića

(Espreso/Srbijadanas/DČ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.