Kolač, Foto: Tim Hill / Alamy / Profimedia
slatko uživanje
Nestaje sa tanjira za tili čas: Samo 3 sastojka su dovoljna za najbolji kolač koji ste probali, topi se u ustima
Brzo čokoladno zadovoljstvo uspeva i početnicima u kuhinji.
Objavljeno:
Ljubitelji čokolade će biti oduševljeni ovim receptom za verovatno najbržu tortu koju su ikada probali.
Za nju vam neće biti potrebno ni brašno, ni jaja, ni ulje, nećete morati da ostanete pored šporeta i pečete kore.
Sve što je potrebno jeste da pomešate potrebna 3 sastojka, izručite smesu i pleh i ispečete tortu.
A onda je na vama da uživate u omiljenom čokoladnom ukusu.
Sastojci:
- 350 gr čokoladnih kolačića
- 370 gr mleka
- 2 1/4 kašičice praška za pecivo
Priprema:
- Čokoladni keks izblendajte u blenderu.
- Potom sipajte samleveni čokoladni keks u činiju, dodajte prašak za pecivo i promešajte.
- Nakon toga, dodajte toplo mleko i promešajte, a onda i izblendajte kako biste dobili kompaktnu masu.
- Izručite masu u kalup i ispecite 180 stepeni na 15 minuta.
- Izvrnute tortu i pustite je da se ohladi nekoliko minuta. Nakon toga po želji, možete da je premažete omiljenim čokoladnim kremom i da uživate u rapsodiji ukusa.
Bonus video:
(Espreso/Glossy/A.V./prenosi:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




